bad om te douchen conversie: 3 fouten te vermijden

Als je ooit hebt struikelde coming out van het bad of je lichaam is gewoon te moe van het klimmen in en uit uw bad, een bad om te douchen conversie misschien wel in orde. Een bad conversie kan je verkrampt bad te zetten in een ruime douche. Zelfs in de douches van vandaag kun je nog steeds dat broodnodige richel. Als u een gehandicapte of oudere familieleden hebben, een douche is waarschijnlijk de betere keuze om te voorkomen dat struikelen en vallen uit het bad. Verwijder die oude bad en installeer een prachtige acryl douchebak en de muur installatie die wordt geleverd in een verscheidenheid van kleuren en afwerkingen. Toch, hier zijn 3 bad om de conversie fout douchen te vermijden.

Oude badkuipen zijn een echte gevaar voor de gezondheid. Nadat het bad is geworden gekrast, gechipt, of gescheurd, bacteriën en ziektekiemen verspreid in deze kleine ruimtes en beginnen te vermenigvuldigen. Zelfs wanneer je probeert om al die spleten schoon te maken, zijn veel ziektekiemen steeds achtergelaten om te groeien en schade toebrengen aan uw familie. Ook al heb je waarschijnlijk geprobeerd om dit probleem op te lossen door middel van reglazing of recaulking, het is slechts een oppervlakkige reparatie. Het is onvermijdelijk dat het bad moet een renovatie ondergaan.

1. Elimineer Germs

Een bad om te douchen conversie is een schone, niet-destructieve oplossing voor dit probleem kiem. De oude en versleten bad wordt verwijderd en vervangen door een nieuwe kuip gemaakt van acryl, dat is ondoordringbaar voor ziektekiemen en zeer eenvoudig te reinigen met een mild schoonmaakmiddel.

2. Koop Een die past

Een veel voorkomende fout bij het omzetten van uw bad om een ​​douche is dat mensen de ruimte niet nauwkeurig hoeft te meten. In de meeste gevallen, de drain moet worden verplaatst naar het midden van de nieuwe douche geïnstalleerd goed. Veel tijd badkuipen worden vervangen met grote douchebakken die direct passen in de bestaande ruimte en worden gepeild naar rechts of naar links. Dit elimineert de noodzaak om de afvoer naar het midden, die ton van tijd en geld bespaart.

3. verbetering van de bestaande Bathtub

De eerste stap in een bad om de conversie te douchen omvat het verwijderen van de bestaande bad. Inspecteer de oude sanitair en upgraden als het noodzakelijk wordt geacht. Als de afvoer moet worden verplaatst naar het midden, doe het nu. De acryl douchebak moet worden geïnstalleerd met de juiste afvoer locatie die past bij uw oude bad of waar de nieuwe drain is geïnstalleerd. Een acryl wandsysteem of een vast oppervlak wandsysteem is een uitstekende keuze voor douchewanden. Zorg ervoor dat de douche muren gaan helemaal tot aan het plafond, zodat het gemakkelijker is om schoon te maken en meer onderhoudsvrij. Verwijder vervolgens de douche ventiel en verhuisde het naar de gewenste douche hoogte. Dit is een geweldige kans om te overwegen het installeren van een nieuwe! Als de douche zal worden gebruikt door iemand met een handicap of ouderen, te installeren veiligheid bars en deze badkuip om te douchen conversie compleet te maken.