boomhut verbouwen: de bouw voor de kinderen

Is het tijd om te verbouwen of bouwen van een boomhut voor uw kinderen? Waarom niet maken het een spannend project voor je ze net zo goed? Het grootste deel van het werk zal moeten worden gedaan door een volwassene, maar er zijn veel dingen die je kinderen kunt doen om te helpen. Doordat je kind om te helpen met de verbouwing of de bouw van hun boomhut, zal je hen een gevoel van voldoening geven. De herinneringen die je maakt zal van onschatbare waarde zijn.

Als u verbouwen van een bestaand boomhut, vraag uw kind wat hij of zij zou willen doen met de oude boomhut. Hij of zij kan gewoon willen dat schilderde een nieuwe schaduw, of misschien willen ze een muur die ramen heeft. Het toestaan ​​van uw kind om u een aantal ingang op de beslissing zal ze het gevoel dat ze echt een deel van het besluitvormingsproces.

Remodeling een bestaande Tree House

Als ze willen de oude boom huis te schilderen, neem uw kind naar de winkel en laat hem of haar op te halen de kleur te gebruiken. Zodra u uw verf hebt gekozen, moet u de oude verf eraf en zand naar beneden schrapen als dat nodig is. U kunt ervoor kiezen om een ​​primer te gebruiken als je wilt, maar het is niet noodzakelijk,. Leer je kind hoe te schilderen met behulp van de juiste methoden, maar laten ze ook veel plezier ermee. Je kon laten ze een beetje individualiteit toe te voegen aan de boomhut door hen te laten doodle op de muren ook. Zodra uw kind is tevreden met zijn of haar verf baan, kunt u een topcoat overwegen om de kostbare verf te beschermen.

De bouw van een nieuwe Tree House

De bouw van een speelhuisje vanuit het niets zal meer tijd en kosten veel meer dan alleen een bestaande boomhut verbouwen. Laat uw kind kijken naar enkele foto’s van boomhutten online en beslissen, binnen reden, welk ontwerp om te gaan met. Als je eenmaal hebt gekozen voor een ontwerp, is het tijd om een ​​plek in de tuin om uw boomhut plaatsen te vinden. U krijgt een dikke boom die erg stevig takken heeft nodig. U zult dan moeten gaan om het huis aanbod op te slaan en voorraad op hout, spijkers, schroeven, verf, schuurpapier, en andere basisvoorzieningen;. Je moet de boomhut op uw eigen te bouwen voor de hand liggende redenen. Je wilt niet dat uw kind om te kwetsen. Zodra u met succes de boom van uw kind huis hebben gebouwd, weer kun je laten helpen zand het hout en verf de boomhut.

Lessen en Memories

U hebt gerenoveerd of gebouwd u boom kind huis. U laat uw kinderen te helpen en leerde hen vele waardevolle lessen. Je leerde hen dat harde werk altijd zijn vruchten zal afwerpen. Je hebt ze ook een gevoel van zelfontplooiing gegeven. Uw kind zal terugkijken op deze ervaring voor de rest van hun leven en je zal de herinneringen koesteren voor de komende jaren.