bouten en moeren: april 15, 2013

National Schilderen Week Kicks Off 15 april

Sherwin-Williams viert Nationale Schilderen week van 15 april 2013. Volgens de Nationale Home Kleur Survey, zijn twee van de drie huiseigenaren plannen van een schilderij project dit voorjaar. Bovendien, drie van de vier wil meer kleur in hun huizen, met name de woonkamer, slaapkamer en keuken te nemen. Zorg ervoor dat u NationalPaintingWeek.com, te bezoeken waar de Sherwin-Williams dagelijks inspirerende kleuren schilderen ideeën, tips van experts en product informatie zal verstrekken van 14 top design bloggers.

Om dit te vieren National Schilderen Week, zullen medewerkers Sherwin-Williams doneren producten, alsmede deel te nemen aan het helpen herstellen van non-profitorganisaties, kerken en scholen in hun lokale gemeenschappen. De projecten omvatten het schilderen honkbalvelden, YMCAs, kerken, scholen, Boys & Girls Clubs en nog veel meer.

De Duette® Architella® Trielle ™ liep weg met de meest innovatieve totaalconcept in de Groene Producten – Energy Efficiency categorie. “Dit nieuwe specialiteit gelijksoortige lichttransmissie zo origineel Duette Architella tinten, maar met 20 procent meer energie-efficiëntie door het toevoegen van een extra cel binnen een honingraat cel, het creëren van zes lagen stof en vijf afzonderlijke luchtzakken voor isolatie.”