bouten en moeren: nationale vrouwen bouwen week en elektrische veiligheid maand

Zoals Spring Projects Call, vergeet niet te halen een cadeau voor mam

De lente is eindelijk gearriveerd en daarmee komt outdoor projecten en interieur vernieuwd. Bij het bouwen van uw boodschappenlijstje van hulpmiddelen en benodigdheden die je nodig hebt voor je laatste DIY-project, vergeet dan niet om een ​​belangrijk ding zijn onder andere – een cadeau voor moeder!

Lowe’s heeft een aantal geweldige ideeën voor last minute cadeaus. Live-verzorgingsproducten zijn een geweldige manier om moeder verse bloemen ze zal genieten voor maanden en jaren te komen geven. Als je moeder heeft een groene duim, quality time doorbrengen met haar dit weekend helpen fabriek een aantal nieuwe toevoegingen. Denk aan de klassieke rozenstruik, een fel gele lelies of een fuchsia plant om een ​​vonk van kleur toe te voegen aan haar bestaande buitenruimte. Zodra het tuinieren is voltooid, verras haar door het creëren van een eenvoudige plek waar ze kunnen ontspannen en genieten van het uitzicht.

Voor meer Mother’s Day cadeau-ideeën, bezoek Lowes.com/CreativeIdeas.

Kijk ook eens op onze Moederdag “Honey Do” lijst voor een aantal grote doe-het-project ideeën.

Habitat for Humanity Nationale Vrouwen bouwen Week

Actrice en auteur Holly Robinson Peete zal toetreden tot meer dan 13.000 vrouwen in het hele land om huizen te bouwen of reparatie bij Habitat for Humanity bouwplaatsen in de erkenning van de Nationale Vrouwenraad Build Week. Hield de week voorafgaand aan Moederdag, Nationale Vrouwen bouwen Week stimuleert vrouwen om minstens één dag te besteden om te helpen bouwen betaalbare woningen in hun lokale gemeenschappen. De week schijnwerpers ook eigenwoningbezit uitdagingen voor vrouwen.

“Ik ben verheugd om opnieuw te ondersteunen Nationale Vrouwen bouwen Week en kijken uit naar het opbouwen naast de geweldige vrouwen die deelnemen aan dit bijzondere evenement,” zei Peete, een moeder van vier kinderen en oude aanhanger van Habitat for Humanity. “Een huis biedt zo’n sterke fundering voor gezinnen, en deze week biedt grote kansen voor vrouwen om samen te komen om nieuwe vaardigheden te leren en te helpen gezinnen die behoefte hebben aan betaalbare huisvesting.”

Nu in zijn zevende jaar, Nationale Vrouwen bouwen Week is een landelijk initiatief van Habitat’s Women Build-programma ontwikkeld in samenwerking met Lowe’s.

“Als onderdeel van de Nationale Vrouwen Build Week, we vrouwen in heel Amerika aan te moedigen om een ​​hamer te helpen creëren van een veilige en betaalbare woningen in samenwerking met lokale families te verhogen”, zegt Joan Higginbotham, directeur van communautaire relaties Lowe’s. “Wij danken onze Helden Lowe’s en de duizenden vrijwilligers die zal helpen gemeenschappen in het hele land te versterken deze week.

Voor meer informatie over Habitat for Women mensheid Build-programma, en om te leren over Women Build projecten in gemeenschappen in heel de Verenigde Staten, bezoekt Habitat.org/wb of kijk op hun Facebook-pagina

Rooym.com kondigt $ 1.000 Shopping Spree Contest

Rooym.com heeft onlangs aangekondigd dat het zal het aanbieden van een spannende wedstrijd om hun gewaardeerde klanten en bezoekers van de website. Een totaal van 570 gelukkige winnaars krijgen de kans om te winnen $ 1.000 die ze kunnen gebruiken om te winkelen van de producten op Rooym.com hebben. Met behulp van deze prijs, kunnen ze een van de featured huis en tuin producten die beschikbaar zijn op de website zijn te kopen.

Gelukkige winnaars van de wedstrijd kunnen hun prijs gebruiken om een ​​item te kopen uit de beschikbare opties op de website. Met producten, variërend van slaapkamer armaturen, verlichtingsconcepten, kantoor verbeteringen, en nog veel meer, de winnaars krijgen te kiezen uit een van de beschikbare producten die hun belangen passen.

Voor meer informatie over deze wedstrijd kunt u terecht http://www.rooym.com/contest/.

Leviton lanceert nieuwe Elektrische veiligheid Resources for Elektrische veiligheid Maand

Wist je dat het is Electrical Safety Maand?

In erkenning van deze belangrijke gebeurtenis, zal Leviton een verscheidenheid aan nieuwe middelen elektrische veiligheid te introduceren in de hele maand mei om te helpen educatie van de consument over de elektrische veiligheid binnen hun huizen.

Dit omvat

National Electrical Safety Maand biedt ons een unieke kans om onze kennis en middelen delen met de consument om hen te helpen de elektrische veiligheid van hun huizen te verbeteren “, zegt Jay Sherman, directeur van Marketing Leviton en Residential.” Op Leviton, elektrische veiligheid is een topprioriteit en we zijn blij om onze middelen te delen aan de elektrische veiligheid een belangrijke overweging in de aan de gang zijnde de bescherming van het gezin en eigendom te maken.

Meer informatie op www.leviton.com/residential.