bouten en moeren: one-size-fits-all bescherming tegen overstromingen systeem start crowdfunding campagne

In tegenstelling tot andere systemen bescherming tegen overstromingen, HydroGuard is in staat om te koppelen aan een deuropening zonder enige permanente wijzigingen aan het pand. Alternatieve systemen bescherming tegen overstromingen die slechts bepaalde deurmaten en vereisen het aanbrengen van wijzigingen aan het pand om het huis te beschermen. snelle en eenvoudige installatie HydroGuard’s betekent dat het kan in enkele minuten worden geïnstalleerd en vervolgens na de overstroming netjes verwijderd en opgeslagen tot het volgende gebruik.

HydroGuard creëert een gesloten barrière over een portier en werkt beter dan de traditionele zandzakken, die niet herbruikbaar zijn te wijten aan hygiëne kwesties. Over de hele wereld, mensen stapelen zandzakken voor hun deuren om overstromingen af ​​te weren. Echter, zandzakken niet tot een waterdichte afdichting overstromingen voorkomen dat huizen te creëren. HydroGuard creëert een instant beschermende afdichting tegen water en vuil. Het kan ook gemakkelijk worden verwijderd in het geval van een nooduitgang van het huis.

HydroGuard, de eerste betaalbare, one-size-fits-all, Flood Protection System Om Crowdfunding campagne te lanceren dit najaar

HydroGuard zal beginnen hun Indiegogo campagne september 17. Donaties beginnen op slechts £ 1 en voor £ 180 (≈ $ 300), kunnen financiers zorgen dat ze krijgen hun eigen HydroGuard om hun huizen te beschermen tegen overstromingen. Voor meer informatie over HydroGuard en hun Indiegogo campagne te leren, bezoek hun website op http://www.hydroguard.co/.

American Home Shield “Summer of Givewaways” biedt $ 10.000 aan prijzen voor huiseigenaren

Er zijn veel voordelen aan het bezitten van uw eigen huis, maar elke huiseigenaar weet ook dat er veel mis kan gaan, en wanneer zij dit doet kan kostbaar zijn. Gemiddeld kan Amerikaanse huizenbezitters 1-4 procent van de waarde van hun huis jaarlijks te besteden aan onderhoud en reparatie, volgens Freddie Mac. In feite, een 2013 studie uitgevoerd door Decision Analyst voor American Home Shield vond dat binnen een periode van 12 maanden, zal de gemiddeld huishouden een gemiddelde van $ 1.302 te besteden aan reparaties en vervangingen.

Zijn Mini Kitchens dat alle apparaten verbergen veilig?

Mocht iemand het sluiten van een deur, de stroom wordt uitgeschakeld. Nu kun je dus een volledig functionele keuken in een mooi meubel te verbergen (of ingebouwd) en geen zorgen te maken over de veiligheid kwesties die betrekking hebben op de bouw inspecteurs en verzekeringsmaatschappijen.

Er zijn verschillende modellen YesterTec mini keukenlijn waarmee de grootte, vorm en de apparaten die zij bevatten worden aangepast door de koper. Pre-geprijsd styling, materiaal en kleur keuzes waarmee ontwerpers om grote creatieve flexibiliteit hebben. Bovendien zijn alle YesterTec unit keukens hoeft slechts 120 volt om hun high-powered apparaten bedienen.

Voor meer informatie, bezoek Yestertech.com.