de beste tijd voor verplanten van bomen

Het is zeer belangrijk bij het verplanten bomen zich bewust zijn van het seizoen. Bomen verliezen het grootste deel van hun water via hun bladeren. Het is dus volkomen logisch dat u zult willen deze bomen bewegen als ze geen bladeren hebben. Met andere woorden, de beste tijd is, terwijl de boom is slapende. Een andere timing factor om te overwegen is hoe oud de boom is. Bomen zaailingen meer dan zes inches zou een goede keuze zijn, maar vergeet niet hoe groter de boom is de groter de wortels heeft, dus meer volwassen bomen gaat veel moeilijker zijn om te bewegen, en hebben een grotere kans om te gaan in shock.

Als je gaat om een ​​boom in de late winter te verplaatsen, zorg ervoor dat je het laat genoeg dat de grond niet meer bevroren is bewegen. Eikenbomen zijn een soort boom die heel goed doet met late winter verplanten.

Verplaatsen en verplanten in het voorjaar is veruit de beste tijd om bomen te verplanten. Zij zullen de schok te verwerken zo veel beter, indien correct verplaatst. De boom zal nog slapende zijn, en als je eenmaal transplantatie dan zal het perfecte temperaturen en regen om het weg te helpen hebben.

Sommige bomen fair prima als je ze transplantatie in de vroege herfst, een type dat deze keer de voorkeur is de groenblijvende boom. Als je gaat te bewegen evergreens in het najaar zeker om jezelf voldoende tijd te geven, zodat uw boom in staat zijn om minstens 3 weken door te brengen in zijn nieuwe thuis voor de winter begint zal zijn. Dit is methode werkt het beste als uw evergreen werd verscheept vanuit een gebied dat kouder is dan de jouwe. Als u woont in een zeer koude omgeving en uw groenblijvende afkomstig is van een warmer is, dan zult u willen wachten tot deze boom in het vroege voorjaar transplantatie en laat het meer tijd in de grond voor de winter schiet.

U zult niet willen onder geen beding, transplantatie van een boom in het midden van de zomer. De boom zal al zijn bladeren hebben dus het kan een grote hoeveelheid water zal verliezen, en het weer is veel te warm. Je boom zal waarschijnlijk gaan in shock en sterven, en dan zul je missen op haar schoonheid.

Nu bent u klaar om uw boom transplantatie zijn, hier zijn een paar andere tips. Zorg ervoor dat de grond waar je naartoe gaat om het plaatsen van uw boom is voorafgaand aan het verplaatsen van uw boom gegraven. Volg de juiste procedure voor het opgraven van uw specifieke boom. Houd uw boom goed bewaterd tijdens het proces van het verplaatsen van het. Het kan tot een jaar voor een boom om te herstellen van zijn getransplanteerd. De grotere bomen gaan in shock makkelijker dan de kleinere bomen tijdens het transplanteren. Als u nog vragen heeft over het verplanten kunt u altijd vragen stellen bij uw lokale huis en tuin winkel, of doe een zoektocht op het internet. Als uw boom is erg groot je gaat hulp nodig hebben om het te verplaatsen.