de emmer-en-borstel baksteen reinigingsmethode

Stap 1 – Bepaal Proper Cleaning Solution

Stap 2 – Wacht tot Mortel te harden

Stap 3 – Verwijder Grote Mortel Deeltjes

Stap 4 – Bescherm aangrenzende oppervlakken

Stap 5 – Saturate muur met water

Stap 6 – Breng Cleaning Solution

Stap 7 – naspoelen

onderwerpen

Emmer-en-borstel schoonmaken is de meest gebruikte methode voor het reinigen van nieuw gebouwde bakstenen muren zowel kleine als grote. Een minimale hoeveelheid apparatuur nodig voor deze methode en werklieden hoeft hooggekwalificeerde zijn.

De emmer-and-brush methode kan worden gebruikt voor het reinigen van alle kleuren en texturen van baksteen. Wel moet erop worden gebruikt bij het selecteren van de juiste reinigingsmiddel voor de baan. Sommige baksteen reinigingsoplossingen zijn specifiek voor bepaalde soorten baksteen. U moet eerst een schone steekproef ruimte om de effectiviteit van de oplossing vast te stellen en ervoor te zorgen dat niet de bakstenen beschadigen testen. De veiligste manier om de goede reiniging oplossing voor een bepaald type baksteen te bepalen is om de bakstenen fabrikant verzoeken om zijn of haar aanbeveling.

Een van de meest gebruikte oplossingen zoutzuur. Deze oplossing wordt al vele jaren in het reinigen rode bakstenen muren en het is zowel gemakkelijk verkrijgbaar en goedkoop. Bij gebruik in een 10-procent-oplossing – een deel zoutzuur tot negen delen water – en toegepast onder de juiste omstandigheden, zal het grondig te reinigen de meeste rode bakstenen muren.

Het probleem met dit het schoonmaken oplossing is dat mensen te vaak te gebruiken oplossingen sterker dan de aanbevolen maximum van 10 procent om te proberen hun werk gemakkelijker te maken. Daarnaast zij soms niet aan de oplossing toe te passen onder de juiste omstandigheden zoals hierna zal worden toegelicht. Bovendien wordt vaak gebruik zoutzuur voor sommige soorten stenen die beschadigd kunnen raken door dit zuur. Daarom veel schoonmakers van weigeren zoutzuur gebruiken en vele architecten en technici weigeren zoutzuur op de bouwplaats mogelijk.

Er zijn veel nieuwe reinigingsmiddelen op de markt vandaag dat de nieuwe metselwerk evenals zoutzuur zal schoon te maken zonder zich voordeed als veel van een veiligheidsrisico. Veel van deze reinigers bevatten kleine hoeveelheden zoutzuur en bevochtigings- en buffermiddelen actie van de oplossing te verbeteren en verslechtering van mortelvoegen schade minimaliseren chemicaliën.

Enkele van de meest aanbevolen commerciële reiniging verbindingen omvatten de volgende: Tuurlijk Klean 101, 600, en Vantrol; Superior 800-serie; Goldblatt Brick Bath, Diedrich 200, 202, en 202 VanaStop.

Formulering van de meeste commerciële reinigingsmiddelen gecompliceerd. Daarom moeten de gebruikers vertrouwen op de aanbevelingen van de chemische nijverheid zoals te vinden op containers en aanbevelingen van baksteen fabrikanten voor bijzonderheden.

U moet eerst wachten op mortel uitharden voordat u de stenen schoon te maken. Terwijl industrienormen algemeen metselwerk vereisen zeven dagen oud zijn vóór het reinigen, kan men beginnen met schoonmaken 24-36 uur na het einde van metselwerk, afhankelijk van de steensoort en de weersomstandigheden.

Verwijder vervolgens alle grote mortel deeltjes met handgereedschap voor het aanbrengen van water of het schoonmaken oplossingen. Gebruik een houten peddel of de ruwe rand van een baksteen. Eventueel kan beitels worden om geharde mortel of beton te verwijderen. Dit is een belangrijk onderdeel in het reinigen van nieuwe metselwerk, en je moet niet verwachten schoonmaakmiddelen staan ​​om grote deeltjes van gehard mortel te verwijderen.

Maskeren en anders aangrenzende metaal, glas, hout en andere oppervlakken te beschermen, zoals aanbevolen door de fabrikanten.

Vervolgens moet je de muur met schoon water te verzadigen. Het te reinigen moet ook worden verzadigd alle metselwerk gebieden beneden. Een slang moeten worden opgeleid op de muur tot de bakstenen verzadigd is. Als de muur lijkt te drogen op het oppervlak, opnieuw de water tot een werknemer klaar is om het reinigingsmiddel toe te passen;. Het schoonmaken van oplossingen die opgelost mortel deeltjes kunnen in een droge gemetselde muur worden getrokken, waardoor de toekomst vlekken, dus het is belangrijk om dit te voltooien stap grondig. Dergelijke vlekken uit portland cement opgelost in reinigingsmiddelen is bijzonder moeilijk, zo niet onmogelijk, te verwijderen omdat het onoplosbaar in de meeste metselwerk reinigingsoplossingen.

Met een borstel de voorkeur reinigingsoplossing toepassing op een verzadigde muur. Gaat schoonmaken bovenaan wand en werk naar beneden. Een architect of ingenieur, en de bakstenen leverancier moet de oplossing vóór gebruik goed te keuren.

De concentratie en de wijze van toepassing moet worden gebruikt als aanbevolen op de verpakking of door de fabrikant. In de eerste plaats betrekking op een klein gebied met een lange steel fiber borstel. Schrob de baksteen, niet de gewrichten. Laat de oplossing aan de muur 3-6 minuten te blijven, of zoals aanbevolen op het etiket, als u of uw werklieden schrapen en struikgewas krachtig.

Spoel grondig kleine gebieden worden schoongemaakt zodat er geen reinigingsmiddel achterblijft. Als de bovenstaande procedures worden gevolgd, moet het reinigen gemakkelijk en probleemloos zijn.

Informatie met dank aan GoBrick.com