de enige deurklink onderdelen die u echt nodig hebt

Als u denkt aan het vervangen van uw deurklink onderdelen, in gedachten houden dat je niet een grote hoeveelheid onderdelen nodig hebt om dit project te voltooien. Gewoon beginnen met een boring gemonteerde montageset en volgt u de onderstaande richtlijnen om de juiste handvat voor uw deur te vinden.

Algemeen stijlen om uit te kiezen

De twee algemene stijlen van de boring gemonteerde assemblages zijn de verborgen montage schroef en de zichtbare montage screw.If je kijkt naar de sierring, die de deurknop en de deur zit, zul je de schroefkoppen te zien. Als de schroef hoofden zijn zichtbaar in de sierring, dan is het een blootgestelde montageschroef montage. Als ze niet zichtbaar zijn, dan is het een verborgen montage schroef montage.

Specifieke onderdelen je nodig hebt

De deurgreep onderdelen nodig voor een deur afhankelijk van het type opstelling en ze komen in inbouwdelen. De kit moet 2 lange schroeven en 4 schroeven, spits plaat, deurknop, en sierringen bevatten.

Verschillende toepassingen voor elk soort Deur

Passage deurklinken worden gebruikt op kast en wasruimte deuren. Privacy deuren worden gebruikt voor de slaapkamer en badkamer en hebben drukknop sluizen. Dummy deurgrepen worden gebruikt voor ondiepe kasten.