de geneugten van de pruim

Sarah Van Arsdale doceert creative writing aan de New York University. Haar derde roman, Grand Isle, zal worden gepubliceerd in het voorjaar van 2012, door de SUNY Press, het was een finalist in de 2008 University of Michigan Novel Contest. Haar tweede roman, Blauw, won de Peter Taylor Prijs voor de Novel en werd gepubliceerd door de Universiteit van Tennessee Press in 2003, en haar eerste roman, Toward Amnesia, werd in 1996 door Riverhead Books gepubliceerd.

Oktober is de maand van het oogsten van de resterende vruchten van de tuin, en wat een betere tijd om een ​​blik op de schaduw van paars die we pruim noemen nemen?

Deze kleur is opvallend, warm, en heerlijk als de William Carlos Williams gedicht

Dit is gewoon om te zeggen

Ik heb gegeten, de pruimen, dat in waren, de ijskast, en welke, u waarschijnlijk waren, het opslaan, voor het ontbijt, Vergeef me, ze waren heerlijk, zo lief en zo koud

Als dat gedicht u nog niet naar de pruim-afdeling van de plaatselijke verf of weefsel op te slaan hoeft te sturen, zal niets.

Hier zien we deze tint gebruikt met een verscheidenheid van stijlen. We zijn waarschijnlijk het meest gewend aan het zien van pruimen gebruikt in een formele, elegante setting. De cilindrische, getuft kussen boven zou perfect passen in met een formele woonkamer met zware gordijnen, diepe sofa’s, en misschien een Bichon Frise opgerold op de poef.

In deze foto aan de rechterkant, zien we een moderne luie stoel bedekt met verontruste pruim leer. De combinatie van de moderne stijl van het frame, de keuze van leer als materiaal en de keuze van pruimen als combineer het speelse stoel plaats te maken.

In de foto hieronder zien we een ander modern, speels instelling die is verankerd met pruimen. Een ronde bed is natuurlijk, avant-garde, en de spiegels tegenover elkaar, het verzamelen van lavalampen, de modernistische lamp, de heldere kussens op de grond al de moderniteit van deze slaapkamer betekenen.

Echter, dit alles is mooi in balans met de diepe pruim van de ronde bed, dat in een nota van de traditie en stevigheid geeft.

Plum kan worden gebruikt als een muur kleur, maar natuurlijk moet je oppassen voor het maken van een kamer te donker mee. In plaats daarvan, wat dacht je van crèmekleurige muren met pruimen bekleding? Een paar pruim accenten kan brengen in een notitie van elegantie toe aan elke ruimte, probeer dan een sierkussen of twee, of een pruim lampenkap met een pony?

En dan, natuurlijk, als de laatste pruim accent aan de hele kamer samen te trekken, een kom mooi gekoelde pruimen op de salontafel.