de gezondheidsvoordelen van avacados

California Avocado Sweet Spread

De aangename smaak en romige textuur van avocado’s is van nature aantrekkelijk. Beyond bevredigend smaak, avocado’s bevatten belangrijke voedingsstoffen en fytochemicaliën die nodig zijn tijdens de vroege ontwikkelingsstoornissen jaar van het leven en daarbuiten.

Voedzame avocado’s zijn een ideale voedsel in te voeren wanneer baby’s zijn oud genoeg om tafel voedsel te eten. Zacht in textuur en verteerbare, avocado’s komen met hun eigen natuurlijke “verpakking”, waardoor ze handig voor de maaltijden maakt.

In de latere levensjaren, avocado promoten succesvol oud door voedingsstoffen die zijn verbonden met ziektepreventie, zoals foliumzuur, beta-sitosterol, luteïne en enkelvoudig onverzadigde vetten. Avocado’s kunnen ook bijdragen tot het behoud van een gezond gewicht als een heerlijke, bevredigend alternatief voor ongezond sandwich spreads en saladedressings beladen met schadelijke cholesterol en verzadigde vetten.

In vergelijking met andere vruchten, ounce per ounce, California avocado hoogste rang op de volgende cruciale voedingsstoffen die optimale groei kunnen bevorderen en helpen beschermen tegen allerlei ziekten

California Avocado Sweet Spread is een heerlijke vervanging voor boter op uw toast in de ochtend. Verspreid op volkoren toast of Engels muffins of dienen als een snack in de middag op crackers. Het maakt ook een grote dip voor strips van de rode paprika, jicama of stengels bleekselderij. Om een ​​avocado rijpen, plaatst in een papieren zak met een banaan of appel bij kamertemperatuur totdat klaar om te eten, ongeveer 2-5 dagen.

In middelgrote kom, mash avocado met een vork. Roer de marmelade, dan gember te proeven. Verspreid op toast en serveer. Maakt 1 portie.

Avocado’s zijn lid van de groene groep 5 A Day The Color Way. Het eten van een breed scala aan kleurrijke groenten en fruit per dag helpt je gezond en energiek te blijven.