de meest effectieve muskie aas

Alle vissers opscheppen over het monster vis die ze gaan naar de volgende keer dat ze uit te gaan op het meer te vangen, maar als het gaat om een ​​muskie van elke omvang te vangen, moet je de juiste soort muskie aas.

Een muskie is een grote zoetwater spel vis die kan groeien tot 5 voet lang en wegen tot ongeveer 70 pond. Muskies worden meestal gevangen in de late zomer of vroege herfst en kan worden gevonden in de meren van de regio van de Grote Meren van de Verenigde Staten. Fishers massaal naar dit gebied. Er zijn verschillende soorten muskie aas, waaronder live enen en kunstaas. Deze omvatten crank aas, eikel aas, spinners en oppervlakte kunstaas.

Levend aas / Jerk Bait

Muskies graag vrijwel elk type vis of ander wezen dat kleiner is dan ze eten, dus je kan bijna elke aas vis te gebruiken. Carp of andere soortgelijke vis zijn een goede keuze, maar muskies eten ook andere dieren zoals kikkers, padden of zelfs een klein zoogdier zoals een muis. Het aas wordt rukte rond in het water zodat het lijkt alsof een gewonde of gewond dier, waardoor het de naam “jerk aas.” Kunstaas kan ook worden gebruikt als jerk aas, en er zijn een aantal ontworpen om eruit als kleine vissen.

Crank Bait Lures

Crank aas lokt worden in het water gegooid en vervolgens op gang weer in om de vissen aan te trekken. Met het oog op een van hen te gebruiken als Muskie aas, moet je het juiste ontwerp dat de vis zal trekken. Enkele van de meest succesvolle versies zijn diep duiken die in de vorm van aas vissen met grote haken op elk uiteinde. Sommige hebben ook rammelaars aan de binnenkant om ze te laten bewegen in het water in een schokkerige manier om te kijken als een gewonde vis. Zij komen ook in verschillende kleuren die zich vermengen in het water of na te bootsen de lokale wezens de muskies willen eten.

spinner Kunstaas

Spinner lokt zijn meestal gemaakt van haar van dieren zoals herten, stinkdier of eekhoorn of van veren uit de lokale vogels. Het haar of veren gevormd tot een lange, rechte vorm met een metalen of plastic stuk zogenaamde spinner in de voorzijde en een haak in de rug. U kunt kopen, ofwel een spinner lokken uit de visserij winkels of maak er zelf een. Deze soorten lokt zal het water puls met actie maken als je ze gooien in het water en trek ze terug. Het succes van dit soort lokken als muskie aas hangt af van de vaardigheid van de visser.

Top Water, of Surface, Loeren

Top water of een vlak oppervlak, zijn kunstaas betekende over de bovenkant van het water te lopen en zien eruit als iets wat zwemmen in de buurt van het oppervlak. Een goede visser zal dit soort muskie lokaas te gebruiken door eraan te trekken en maakt het stuiteren mee naar de vissen aan te trekken. Ze zijn ontworpen om te kijken als prooi en ten minste twee dreggen in hen naar de Muskie strikken. De generieke soort oppervlak dispensers worden ook wel toppers en elke vorm van een torpedo met lange haken ingebed in elke zijde. Deze lokt zijn gebruikt door vele Muskie vissers in vele verschillende stijlen en vormen, maar zijn niet zo populair deze dagen als een van de andere soorten muskie aas.