de moeren en bouten: 2 januari 2014

Een beetje DIY, FYI …

Verkrijg de feiten over Light Bulb Wetgeving

Op de hielen van de 100-watt (2012) en 75 watt (2013) phaseouts, heeft de verlichtingsindustrie snelle acceleratie van de technologie leidt tot groeiende acceptatie door de consument van energie-efficiënte lampen gezien. Vandaag, één op de drie lampen aangeschaft is een spaarlamp of led lamp. LED-technologie heeft ervaren de grootste groei – meer dan een verdubbeling in populariteit in de loop van het afgelopen jaar – als de prijzen sterk zijn gedaald en klanten zijn gegroeid meer gewend aan het zien van LED’s in andere consumentenproducten zoals televisies, computers en koplampen van auto’s.

Na zijn 5 dingen consument moet weten over de verandering (met dank aan Lowe’s)

Arcbazar introduceert nieuwe Cost Calculator voor Home Improvement Projects

Arcbazar heeft een nieuwe online kostenraming hulpmiddel voor klanten om ruwe offertes voor hun home improvement projecten krijgen gelanceerd.

Ongeveer 15 miljoen huiseigenaren elk jaar doen een soort verbouwing naar hun huizen, start nieuwe woningen vanaf nul, herontwerp hun interieurs of het verbeteren van hun landschap ontwerpen in de Verenigde Staten. De meeste mensen vragen zich vaak af wat zo’n een poging hun budget zou kosten. Om te reageren op deze steeds terugkerende vraag van klanten, Arcbazar, de eerste-van-zijn-soort crowdsourcing platform voor architecturale ontwerp projecten, ontwikkelde een instrument bij howmuchtoremodel.com waardoor klanten om snel een bal park kosten figuur op hun architectonische, interieur, landschap , commerciële en nieuwe residentiële ontwerp projecten.

Bescherm jezelf tegen gevaarlijke koolmonoxide

Als de temperatuur schommelt deze winter, Pacific Gas and Electric Company (PG & E) spoort klanten bewust van de gevaren van koolmonoxide te zijn. Een aantal tragische gevallen van koolmonoxidevergiftiging plaatsvinden elk jaar tijdens de wintermaanden als mensen proberen om warm te blijven met behulp van een verscheidenheid van warmtebronnen.

Koolmonoxide is een kleurloos, smaakloos en reukloos gas dat door de onvolledige verbranding van fossiele brandstoffen en hout. Als onveilige concentraties van koolmonoxide aanwezig, maar niet herkend zijn, kan het resultaat fataal zijn.

Klanten moeten nooit gebruik van generatoren, of houtskool of barbecue grills in het huis. Bij het gebruik van de open haard om warm te blijven, zorg ervoor dat het rookkanaal open is, zodat de bijproducten van de verbranding veilig kan ventileren door de schoorsteen.

Om te voorkomen dat gevallen van koolmonoxidevergiftiging, PG & E biedt de volgende tips om klanten gezond en veilig te houden