de opdrachtgever – ontwerper relatie – deel 3

In de laatste aflevering, ontmoet je je nieuwe klanten Joan en Bruce Redford. In een poging om hen te helpen overwinnen van de eerste van de Designer Basic Facts of Life – Als u voor het eerst een ontwerp werk met de klanten die zij zelden weten wat ze willen bespreken – heb je ze een opdracht gegeven. Je hebt ze gevraagd om wat onderzoek te doen door te kijken naar het ontwerp tijdschriften en markeren wat kamers ze willen en welke ze een hekel.

Bij de meeste clients, zal deze oefening hen helpen beginnen om te beslissen over wat voor soort decoreren werk dat ze echt willen van jou. Maar hoe zit het met uw klanten? Hoe kun je meer over hen te bepalen? Immers, aan kamers die voldoen aan hun behoeften en wensen te creëren, moet je heel wat over hun levensstijl te leren kennen. Hoe kun je die informatie op een manier die is beleefd en professioneel te verzamelen?

Je moet ook nauwkeurige informatie. Er zijn mensen die zichzelf op een manier die niet nauwkeurig. Het echtpaar die je vertelt ze willen een formele woonkamer mag niet realiseren dat het toestaan ​​van hun twee golden retrievers te slapen op de woonkamer meubels zal beperken hoe “formele” hun woonkamer kunnen zijn.

Dus er is een logische plek om te beginnen.

Vragen stellen!

Waarom zou je vragen aan de Redfords vragen? Omdat ze je klanten en je bent het ontwerpen voor hen, niet voor jezelf. Zij moeten in staat zijn om te leven in hun huis “nog lang en gelukkig.” U kunt genieten van de kamers die u maakt voor hen, maar je bent niet van plan om daar te wonen. Zij zijn.

Uw doel is om een ​​omgeving waarin ze comfortabel zal zijn ontwerpen. Om dit te doen, moet je genoeg te weten komen over hen om drie doelstellingen succesvol te bereiken.

Ten eerste, wil je naar een kamer die functioneert op een manier die hun levensstijl voldoet ontwerpen.

Ten tweede, wil je naar een kamer die een sfeer waarin ze zich comfortabel voelen tot uitdrukking te ontwerpen.

Ten derde, u wilt een omgeving waarin alle elementen in elkaar passen in harmonie met elkaar en met de rest van het huis te creëren.

Hebben deze drie doelstellingen bekend voor? Zij moeten, omdat ze in feite de Sheffield Richtlijnen voor Interior Design.We Gebruik deze richtlijnen elke maand Designer Monthly’s Room van de Maand feature te analyseren de kamer bevatte die maand.

Laten we de tijd om de drie richtlijnen herzien in een klein detail te nemen.

Guideline Een gewoon zegt dat voordat u begint met een kamer te ontwerpen, moet u de functies van de ruimte te bepalen. Met andere woorden, je hebt om te weten hoe uw klanten de kamer zal gebruiken. Hoe kom je erachter? Eenvoudig. Door te praten met hen en hun vragen stelde.

Leidraad Twee is dat voor u ontwerpen of decoreren elke ruimte, moet u de sfeer van de kamer te definiëren. Met andere woorden, moet u beslissen of u de kamer traditioneel of modern, formeel of informeel, warm of koel, helder of ingetogen te maken, enzovoort. Hoe bepaal je op de ‘juiste’ mood voor de kamer? Door het vinden van de smaak en voorkeuren van uw klanten. Door te voldoen aan met hen en met ze te praten. Door het stellen van deze vragen.

Guideline Drie is misschien wel de meest uitdagende. Alle elementen in uw ontwerp moeten samenwerken in harmonie. Om in harmonie, moet uw meubilair en stoffering past bij de sfeer en de stijl u en de Redfords willen dat de ruimte om uit te drukken zijn. Het moet aangepast zijn aan hun levensstijl. Zij moeten geschikt zijn voor een van hun huidige meubilair dat ze willen dat je om te gebruiken in het ontwerp. Hoe bepaal je wat geschikt is voor de Refords zal zijn? Door het stellen van deze vragen.

We hebben de aanname voor deze serie over de Client-Designer relatie die u al ingehuurd door de Redfords naar hun nieuwe huis te ontwerpen gemaakt. In veel situaties, kunt u vragen die u zullen helpen ideeën voor potentiële klanten te ontwikkelen vragen. Dat betekent dat u deze vragen gebruiken om jezelf te verkopen en uw diensten. Maar in dit geval, heb je al kreeg de baan.

Als je de juiste vragen aan de Sheffield Richtlijnen pakken vragen, zul je veel over de Redfords te leren. In de volgende aflevering, zullen we kijken naar wat vragen die je nodig hebt om te vragen, en hoe u een aantal van de meer gevoelige onderwerpen te behandelen. Voor het moment, beseffen dat je niet gaat om vragen te stellen in een lukrake manier. Door te werken door middel van de Sheffield Richtlijnen, zult u in staat om alleen de nodige vragen te stellen en in een volgorde die zal helpen zoveel mogelijk te leren je over de Redfords in de minste hoeveelheid tijd.