de perfecte vlek: dek verfraaiing stappen

Mensen ervoor kiezen om een ​​dek vlek om twee belangrijke redenen. De eerste reden is om te beschermen tegen weersinvloeden en de tweede is om het uiterlijk van het hout te handhaven. Naast het creëren van een grote outdoor leefruimte, kan een mooie dek enorme waarde toe te voegen aan uw huis als je gaat om het te verkopen. Hou het in topconditie is een financiële als een persoonlijke investering.

Sla deze stap niet overslaan. Het hout op het dek moet in goede staat voordat u de kleuring te starten. Het hout mag niet chippen, eroderen, rottend of rottend. Alle schimmel, vuil en ander vuil moeten ook worden gereinigd. Voorkomende manieren om deze problemen op te lossen onder meer schuren, power spuiten en het gebruik van het hout reiniger die u kunt ophalen bij een bouwmarkt te vinden.

U kunt ook een houten bleekmiddel voor uw dek te overwegen. Dit product helpt om het hout open te stellen voor de vlek en absorberen beter. Het vooral nuttig in vroege veroudering uitziende hout.

Je hebt verschillende soorten vlekken om uit te kiezen. Natuurlijke vlekken fungeren als een transparante versterker, waardoor de houtnerf en de textuur van het hout om door te tonen. Een semi-dekkende beits zal de textuur onthullen, maar elimineren de mening van de houtnerf. Ten slotte zal een stevige jas vlek dekmantel voor de houtnerf evenals de meeste van de textuur. Elk product biedt dezelfde mate van bescherming, maar heeft een ander uiterlijk.

Na het reinigen van je deck 24 uur wachten voordat u de eerste laag van de vlek toe te passen. Als u groene behandeld hout dat ook de druk wordt behandeld, zal je nodig hebt om ergens te wachten 30-90 dagen voordat u op uw eerste laag kunt zetten. U moet ook controleren het weer te kunnen garanderen dat het niet regende die dag.

Begin je deck kleuring project met de reling in het geval vlek druppels op het dek vloer. Solliciteer heen en weer slagen met constante druk. Probeer je slagen zo gelijkmatig mogelijk te houden. Zorg ervoor dat u de instructies van het product te lezen voor eventuele speciale eisen.

Nadat je klaar bent met uw eerste laag, laat het dek vlek droog. Dit zal typisch rond 2 tot 4 uur.

Hoewel niet noodzakelijk, is een tweede laag van de vlek zeer aan te bevelen. Zorg ervoor dat uw deck volledig droog is voordat u de tweede laag aan te doen, een volledige 24 uur te worden aan de veilige kant.

De beste manier om het leven te verlengen van uw nieuw lood dek is om het neer regelmatig slang en opnieuw toe te passen dek vlek zoals aanbevolen door de fabrikant. Zorg ervoor dat de weersomstandigheden te overwegen. Barre weersomstandigheden kan de vlek om sneller te verslechteren. Normaal gesproken wordt het dek vlek opnieuw aangebracht om de 2 tot 3 jaar.