de prachtige wilg

Een wilg is een grote familie van bomen en struiken die groeien in vochtige plaatsen, zoals langs stroomlijnen. Wilgen groeien ongeveer 35-50 voet hoog en een diameter ergens ongeveer 6-25 inches.

Soorten Wilgen

Er zijn veel verschillende soorten wilg die er zijn, kun je van elkaar door de bladeren en takjes hebben elk identificeren. De perzik-blad wilg heeft bladeren die lange, smalle, en groen-geel zijn en hebben witachtig onderzijde die groeien op lange, slanke, enigszins gedraaide stengels met takken die hangen.

Wit en Crack wilgen hebben bladeren die groot met een zaag-getande vorm zijn. Ze zijn twijgen gemakkelijk breken van de takken. De wilg boom die bladeren die smal met ver uit elkaar geplaatste tanden heeft afgerond, donkergroen boven met een witachtige bloei hieronder is de wilg.

De witte wilg heeft kleinere bladeren die fijn zijn getand met een zijdeachtig gevoel. Een ander type van wilg is de zwarte wilg. Deze boom heeft bladeren die smal en groen aan beide kanten zijn. Een treurwilg boom is een mooie boom die bladeren die worden gewit of bleek onder, en hebben lange takken die naar beneden naar de grond hangen heeft.