de vakantie kaasplank: van voorgerecht tot dessert

Aariana Adams ‘liefde voor het schrijven voortgekomen uit haar passie voor “het verkrijgen van de informatie op papier.” Ze is gepubliceerd in zowel print en nieuwe media, was een wijn en sterke drank columnist voor 12 jaar, en draagt ​​bij woondecoratie en verbetering, evenals koken artikelen, op deze website.

De liefde van kaas is internationaal. Uit de oude dagen van Griekenland tot de hedendaagse “happy” het maken van kaas koeien of California, kaas staat als een gemeenschappelijke noemer tussen de gegrilde kaas sandwich en een Port en kaas dessert.

Presenteren een kaas cursus als dessert, of het voorbereiden van een voorgerecht kaasplank, is één van de meest interessante en heerlijke mogelijkheden om uw gasten te bieden. Kaas is de perfecte verbinding tussen zoet en hartig cursussen, want er zijn elementen van zowel zoete (melk) en zout. Hier zijn enkele suggesties voor het samenstellen van een eenvoudige maar verfijnde vakantie-aanbod

Harde en snelle regels voor het serveren van de kaas in een Venue

• dienen altijd kaas op kamertemperatuur. Een harde kaas, zoals Parmezaanse kaas, kan tot een uur op kamertemperatuur komen, terwijl de zachtere kazen, zoals mozzarella, zal slechts de helft van de tijd te nemen.

• Laat de kaas verpakt omdat ervan wordt uitgegaan kamertemperatuur. Uitpakken net voor het opdienen en gooi de wrapper. Gebruik een nieuwe verpakking telkens wanneer de kaas in de koelkast teruggeplaatst te houden maximale versheid. Wikkel elke kaas afzonderlijk, ook als twee kazen identiek. Laat de korst van een kaas intact tot het dienen.

• Serveer elke kaas op een individuele boord, lade of schotel, zonder opstaande randen. Zorg ervoor dat de kaas sets flush naar de oppervlakte.

De Raad van de kaas als voorgerechten

Voor elke kaas, krijg je een klein houten kaasplankje nodig, plaat van marmer of graniet of een dienblad. Als u de kazen te combineren op een dienblad, laat ten minste twee inches tussen elke kaas. Als dienste van meer dan vijf extra voorgerechten, houden de kaas selectie tot drie of vier keuzes. Met minder extra hapjes, overweeg serveren vijf kazen.

Een selectie van kazen van verschillende soorten en texturen, en uit verschillende landen is altijd een geweldige manier presentatie. Een optie is om “thema” de selectie door het aanbieden van alle Amerikaanse kazen, alle Franse, alle Italiaanse, etc. – of zelfs een selectie van één soort kaas – goede kwaliteit cheddars of blauw-groen geaderde kaas, zoals Gorgonzola, Roquefort of Stilton.

Schaf hele kazen, zo mogelijk, zoals een geheel Brie, of grote stukken met sleehak. Een aparte mes is nodig voor elke selectie. Boter messen zijn niet echt voldoende. Voorgerecht “spreader-type” messen zal werken voor zachtere kazen, maar een goede, scherp mes werkt voor iedereen. Aantrekkelijke steak messen werken, maar een goede mes zal altijd een kaas met respect behandelen. Bij gebruik van de “spreader-type” voorgerecht mes trachten alleen met een handvat lang genoeg om ondersteuning snijden van de kaas.

Een kleine kaart identificeren van elk kaas en het land van herkomst is nuttig en interessant voor de gasten. Nummer de kaarten van de ene door maar veel kazen met het kleinste getal identificatie van de mildste kaas, en het bewegen naar boven om de meest intens van smaak.

Kaas als dessert – Drie manieren om te dienen

Slepende op avonden-uiteinde over ongelooflijke kazen en een boete vintage Port, of misschien een technisch versterkte Zinfandel, heeft de neiging om een ​​band te smeden in vriendschappen, en het is makkelijker en gezonder dan het bakken van een taart.

• Wij denken van het dienen van een dessert kaas course met brood, en soms fruit, gepresenteerd vanuit het midden van de eettafel. Dit werkt goed als de gasten de kazen kunnen bereiken om zich comfortabel te bedienen.

Voor meer dan vier, overweeg

• Individuele borden, met individuele porties van de kazen, of …; • Kaasplanken op een buffet. Laat de gasten zichzelf bedienen, dan terug naar de tafel.

Maar u de cursus te dienen, moet gebruiksvoorwerpen een vork en een mes met een goede snijkant en mandje met warm, knapperig brood.

De voorbereiding van de individuele kaas borden maakt een verfijnde en heerlijke presentatie. Een drie-kaas selectie heeft een-en-een-half ounces tot twee ounces van elke kaas. Schik vruchten tussen elke selectie.

Drie tot vier kazen maken van de juiste assortiment. Probeer het toevoegen van een klein stukje cheesecake, misschien met een scheutje pecan praline saus of uw favoriete cheesecake versiering. Peren, appels en meloen wiggen werken met vrijwel elke kaas. Een eenvoudige, warm en knapperig brood is essentieel voor de avond.

Als de avond met vrienden die delen vaak kaas, brood en wijn met u, heeft een gesprek niet moeten richten op de elementen van het dessert. Als de instelling van nieuwe vrienden of zakenrelaties, wat tijd doorbrengen – kort of langdurig, afhankelijk van de vibes rond de tafel – en geef een stukje geschiedenis van de kazen en de wijn. Het begeleiden van de gasten, door het milder voor de meer krachtig op smaak, is een goed idee.