de verschillende onderdelen van een mes verklaard

Een mes kan handig zijn voor een aantal verschillende gezinssituaties, of voor het openen van dozen of het snijden van vinyl tegels zijn. Echter, teneinde het gereedschap veilig te gebruiken, is het belangrijk te weten alle componenten onderdelen en hun doel te begrijpen.

Het mes is het belangrijkste aspect van een mes als de sterkte en grootte zal dicteren wat het mes kan worden gebruikt. De verscheidenheid aan kunst mes beschikbaar betekent dat er ook verschillende soorten messen die je zou kunnen tegenkomen in het proberen om een ​​ideaal mes te vinden. Het blad van snijmes zal de kleinste beschikbaar zijn en op hun plaats worden bevestigd door bouten aan het metaal of kunststof handgreep. Net als de meeste andere hulpprogramma messen, zal het alleen maar bestaan ​​uit een enkele scherpe rand. Hoewel het blad van een doos mes mes zo groot als een standaard scheermesje wordt, verschijnt klein, omdat slechts genoeg van het blad zal worden getoond buiten de beschermbuis als dat is alles wat nodig is voor de taak is benodigd voor.

Blad

Een gesegmenteerde blad is gemaakt om delen daarvan te wegwerpbaar indien nodig. De single slank lengte van metaal dat maakt het mes wordt gescoord op regelmatige tijdstippen, zodat de vrije bladrand worden afgebroken als het saai wordt.

Handvat

Het blad van een stanleymes zal steviger dan zijn collega’s en zal vaak dubbelzijdig, zal dit een extra blad, waar de ene kant stompt bieden. De vervangmes kan worden opgeslagen in de handgreep zodat het makkelijk en snel wanneer nodig.

Fastener

Het handvat van het mes zal verschillen in stijl en materiaal, afhankelijk van het type mes die u gebruikt. De belangrijkste soorten zoals de kleine mes en de afgescheiden blad zal vaak een plastic handvat of behuizing. De omvang van deze handvatten hebben de neiging om slim genoeg om je aan te houden als je zou een schriftelijk te voeren zijn. Deze grip voldoende zal zijn voor het licht gebruikt dat ze te worden gebracht. Het handvat van een Stanley mes is meestal gemaakt van metaal en is dikker en zwaarder dan die van andere handgrepen. Het wordt meestal eisen dat de hele hand vast te pakken het goed. De stevige rechthoekige handvat van een doos mes is ontworpen om een ​​vaste grip te verzekeren terwijl het wordt gebruikt.

Met de mogelijkheid om het mes te veranderen op een stanleymes betekent dat het vereist een bevestigingsmiddel om het handvat uit elkaar te nemen wanneer nodig. Er is meestal een schroef die het handvat samen die moeten worden verwijderd om het blad te veranderen houdt. Het blad van een doos mes zal vaak op zijn plaats worden gehouden met een goed sluitend hoes die niet op zijn plaats kan schuiven om het mes te vervangen. Hoewel een afgescheiden blad een bevestigingselement van dit type vereist, is het blad een hefboom waarmee het omhoog en omlaag wens bevestigd.