de voordelen van cellulose zolder isolatie

Het doel van zolder isolatie

Hogere Thermische weerstand

Gemakkelijk te installeren

betaalbaarheid

De meeste zolders hebben zolder bypasses. Bypasses worden verborgen luchtwegen die continu warmte lekken uit het interieur van het huis. Warme lucht de neiging te stijgen. Zo beweegt voortdurend in de richting van deze bypasses. Dit leidt tot verlies van warmte, waardoor de energie besteed verwarmen van de leefruimte vergroot.

Daarom warmte verloren door de zolder toevoegt aan uw energierekening. Beschadigde zolder verdere vermindering warmtebehoud in de binnenruimte doordat koude lucht van buiten het huis binnen.

Soms wordt waterdamp uitgevoerd met de stijgende warme lucht. Dit veroorzaakt langzame maar continue vocht weglekken langs de bovenste delen van het plafond. Het vocht de neiging te bevriezen tijdens extreem koude omstandigheden.

Het vocht veroorzaakt schade aan de boveneinden van de wanden, met name houten daken die een onderoppervlak heeft. Dit zorgt ervoor dat peeling verf en rottend hout. De volgende zijn enkele gebieden waar de zolder isolatie vaak nodig

Enkele opmerkelijke voordelen van cellulose-isolatie op zolder volgen.

Hoewel cellulose-isolatie wordt vaak beschouwd als een begrote vorm van zolder isolatie, is het bewezen dat betere thermische weerstand dan de glasvezel alternatief te bieden. Cellulose isolatie is effectiever omdat het is gemaakt van natuurlijke vezels die inherent zijn uitgerust met betere isolatie-eigenschappen. Ze zijn slechte geleiders van warmte.

Verder heeft cellulose-isolatie geen vinylcoating vereist. De vezels zijn bestand tegen vocht lekkage en barsten in de kou.

R-waarde is een maat voor de effectiviteit van een isolatiemateriaal. R-waarden voor cellulose-isolatie hoger dan voor glasvezelisolatie. In feite kan glasvezel een aantal van zijn aanvankelijke verliezen, detailhandel R-waarde als het weer extreem koud.

Spaces langs muren en plafonds presenteren vaak vreemd gevormde holtes. De installatie wordt steeds veeleisender als het verschil wordt omringd door sanitaire installaties, bedrading, of luchtkanalen. Aldus wordt een isolatiemateriaal dat snel kan worden verpakt in en stevig is ideaal voor het voorkomen luchtlekkage.

Cellulose-isolatie is perfect voor een dergelijke isolatie behoeften. Het is gebruikelijk geïnstalleerd in de losgestorte formaat waarin deze kunnen worden gegoten en samengeperst in een vorm van een opening.

Bovendien kan het installatieproces gemakkelijker met een blaasmachine worden. Cellulose-isolatie materiaal wordt detailhandel in easy-to-use spuitpakketten dat huiseigenaren kunnen gebruiken zonder professionele hulp. Glasvezel moet worden gesneden volgens nauwkeurige metingen, waardoor het moeilijk is voor de doe-het-zelf home improvement projecten.

Glasvezelisolatie wordt gemaakt van synthetische glasvezels. Deze vezels zijn geweven tot dunne platen, die vervolgens samen worden gecomprimeerd vormen.

Cellulose isolatiemateriaal is in wezen een gerecycled product. Het wordt bereid uit papiersnippers en plantaardige harsen die worden behandeld om isolatoren worden. Dit fundamentele verschil tussen de twee isolatiematerialen maakt cellulose een meer betaalbare keuze.