de voors en tegens van het kopen van gerenoveerde vs. nieuwe toestellen

In de huidige economie, het vinden van goedkopere manieren om te leven is een rode draad weven zijn weg in de Verenigde Staten. Stijgende benzine prijzen van invloed op de kosten van alles uit het oppakken van een liter melk te kopen van een nieuwe koelkast. Met het oog op de economische neergang te bestrijden en nog steeds zorgen voor de basisbehoeften, zijn veel gezinnen kiezen voor Refurbished apparaten te kopen.

Gerenoveerd apparaten zijn apparaten die door een reeks tests en reparaties zijn. Meestal, als het apparaat is voorzien van een motor, zal de motor worden vervangen, samen met enige afdichtingen en pakkingen. Omdat de motor is het bestanddeel dat algemeen neemt de inhoud, is het meestal de oorzaak van een apparaat slecht gaat in de eerste plaats.

Zodra het apparaat een reeks tests om de functionaliteit te controleren is verstreken; het wordt aangeboden in het kader van een “refurbished” of “gereviseerd” label. Deze toestellen kunnen verkopen voor een goede deal minder dan hun gloednieuwe tegenhangers, maar zijn de besparingen van het kopen van gerenoveerde moeite waard de voordelen van het kopen van nieuwe verliezen?

De belangrijkste reden dat mensen willen kopen gerenoveerd is de prijs. In de meeste gevallen kan een aanzienlijke besparingen worden gemaakt van het kopen van een wasmachine die & rsquo; s 2 jaar oud met een nieuwe motor. Een andere reden is naamsbekendheid. De consument kan nu veroorloven om een ​​toestel te kopen van een merknaam fabrikant, ook al is gereviseerd. Voor sommigen is de merknaam alleen al is reden genoeg.

Wanneer een apparaat wordt gerenoveerd, wordt het getest en gerepareerd om ervoor te zorgen dat het werkt. In de meeste situaties, it & rsquo; s het krijgen van een apparaat dat een beetje dinged aan de buitenkant kan zijn, maar met alle nieuwe werkende onderdelen. Het is bijna als het kopen van een auto 1980 dat een gloednieuwe engine in zich heeft. Tuurlijk, kan het enige lichaam werk nodig, maar het ding loopt als een kampioen!

externe uitstraling van de toestellen is een van de redenen waarom mensen de neiging om uit de buurt van opgeknapte apparaten blijven. Terwijl de reparaties onder meer proberen te maken van het apparaat kijken zijn best, soms kan er deuken of schuurplekken merkbaar. Als je & rsquo; re herinrichten van uw keuken, het laatste wat je wilt is een vaatwasser met een deuk op de voorkant, dus voor iemand die een stijlvolle en nieuwer op zoek apparaat opgeknapt misschien niet voor hen.

In veel situaties, wanneer u een gerenoveerd apparaat te kopen, de garantie die u krijgt is veel minder dan je van een nieuwe machine zou krijgen. Eveneens afhankelijk van de garantie alleen de nieuwe onderdelen kan. Bijvoorbeeld, als je een gereviseerde wasmachine te kopen en alleen de motor werd vervangen, dan is alleen de motor kan worden onder de garantie. Als de timer niet meer werkt, dan kan het worden op uw dollar te hebben laten repareren. Als je & rsquo; re gaan kopen gerenoveerd, altijd precies te weten wat de garantie dekt voordat je koopt.

Net als de kosten de belangrijkste reden om te kopen gerenoveerd en && rsquo; s ook de belangrijkste reden om te voorkomen dat het kopen van nieuwe apparaten. Met prijzen blijven stijgen, kan een nieuwe koelkast heel wat meer dan je wilde besteden kosten. Niet te vergeten, wanneer het toestel superstore eindelijk heeft een verkoop, zijn de gereduceerde items zeer beperkt aanbod en zijn meestal uitverkocht wonderbaarlijke wijze binnen enkele seconden na het openen hun deuren.

Omdat de werkende onderdelen zijn wat wordt gerepareerd of vervangen, is er && rsquo; s meestal weinig of geen verschil in de manier waarop het toestel zal werken. Maar één voordeel dat het kopen van een nieuw apparaat biedt is de garantie die wordt geleverd met het product. Voor sommigen kan het 3 tot 5 jaar, afhankelijk van de fabrikant en natuurlijk, het is altijd verlengbaar voor een bepaalde prijs. Met een nieuw apparaat, kan je tot 10 jaar hebben zonder zich zorgen te maken over het betalen voor de reparatiekosten.

Het kopen van een nieuwe apparaat zorgt er ook voor dat je & rsquo; re het krijgen van een apparaat dat is technologisch huidige en zo energiezuinig mogelijk te maken. Het is ook mogelijk om een ​​nieuw apparaat van een minder bekende bedrijf dat nog steeds minder dan een gerenoveerd merknaam apparaat kan kosten vinden, dus rond te shoppen is de sleutel.

Kiezen tussen een gerenoveerd apparaat en een gloednieuwe is het best overgelaten aan de individuele consument. Welk type het meest geschikt is voor u, hangt af van het budget en behoefte. Op een gegeven moment, het kopen van een gerenoveerd apparaat was alleen verkrijgbaar via baksteen en mortel apparaat winkels, maar sinds de internetsite van de monster shopping bron die het is geworden, veel websites bieden gereviseerde apparaten direct online. Neem de tijd om te winkelen rond, kijk naar specials en aanbiedingen, en bepalen welke toestel zal voldoen aan zowel uw behoeften en uw budget. Als je slim winkelt, is er geen fout antwoord.