dingen te overwegen voordat u die oude dak te vervangen

Jaye Lewis is een freelance schrijver en bijdrage aan de 15 boeken in de Kippensoep voor de Ziel serie. Jaye is een productief schrijver die zulke uiteenlopende onderwerpen als tuinieren, decoreren, gezondheid en dieren behandelt. Haar artikelen zijn gepubliceerd op het web, print magazines en boeken.

Eén van de belangrijkste investeringen die een huiseigenaar kan maken is de aanschaf van een nieuw dak. Of u van plan bent om te verkopen of gewoon verfraaien van uw huis, een oude dak is niet alleen een doorn in het oog, kan het eigenlijk lager de waarde van uw huis. En een oud dak spreuken problemen om de langer je afschrikken de initiële investering. U kunt geplaagd met lekkages worden, wat patching zal nodig hebben, en die wil een huis met een lappendeken dak? Je mag ‘beteugelen beroep’ met je landschapsarchitectuur, een mooie gevel, en een prachtige binnenkomst, maar je kunt een oude shabby dak niet verhullen. Misschien is het tijd om plannen te maken voor een nieuwe.

Vergeet niet dat het bouwen van codes van het type dakbedekking die u kunt gebruiken kan dicteren. Als u in een historische wijk woont, kan je beperkt tot de oorspronkelijke dakbedekking gebruikt wanneer het huis werd gebouwd zijn. Als je in een geplande gemeenschap woont, kan je beperkt tot materiaal dat overeenkomt met de andere huizen in je ontwikkeling. Zorg ervoor dat u kiest voor een gerenommeerde dakdekker die volgt het bouwen van eisen van de code, of het kan u duur te staan ​​in de toekomst. Hier zijn een paar dingen te overwegen voordat u uw oude dak te vervangen.

Types van Materialen

Asfalt dakbedekking is een opmerkelijk veelzijdig materiaal. Het is ook de meest erkende, architectonisch, in alle regio’s, tenzij in het verleden beperkingen. Asfalt komt in een grote verscheidenheid van stijlen en kleuren. Wanneer voltooid, zal uw huis een mooi afgewerkt kijken. Asfalt is ook de minst dure van alle dakbedekking, maar het is mooi en kan uw huis onderscheidend van je buren ‘te maken.

Slate was de dakbedekking van de keuze in de vroege dagen van ons land. Het is nog steeds de dakbedekking keuze in vele historische wijken, met name in de buurt van de oostkust waar de steen wordt ontgonnen. Slate is duur, zwaar, en gemakkelijk gebroken, die volledige vervanging vereist. Het wordt niet beschouwd als een goede keuze voor het huis in de voorsteden, omdat er zo veel composieten beschikbaar die u de blik zonder de hoge kosten kan geven.

Hout shakes en grind dakbedekking zijn er al generaties lang. De meest betrouwbare hout keuze is natuurlijk cederhout. Vaak gebruikt op historische huizen, hebben ze onlangs populair in het nieuwe huis ontwikkelingen die historische stijlen nabootsen geworden. Hout shakes kan uw huis geven een warme rustieke uitstraling, en het is een natuurlijke isolatie van warmte en koude.

Klei dakpannen zijn vooral populair in het zuidwesten, waar de missie stijl adobe huizen zijn alle woede. Klei tegel daken zijn ook te zien in het Spaans en het Italiaans design. Ze kunnen vrij gemakkelijk lekken, daarom worden ze vaak gereserveerd voor de regio’s waar weinig regen valt.

Metal is een zeer populaire keuze in alle gebieden, vooral op Victoriaanse stijl nieuwe woningen en boerderijen. Ze zijn ook populair in sommige hedendaagse huis ontwerpen. Metalen daken komen in een verscheidenheid van sierlijke stijlen, en ze geven een huis een bijzondere uitstraling. Ze gemakkelijk opgaan in elke wijk. Metal is sterk, en geeft bescherming tegen het rijden regen en wind. Staande naad staal is een van de meest populaire metalen dakbedekking opties, en het kan elke kleur worden gespoten.

Vezelcement is een nieuwer dakbedekking keuze. Het is sterk en duurzaam, en het komt in een verscheidenheid van texturen en kleuren. Het is een uitstekende keuze voor de kust huizen, waar de bouwmaterialen moeten maximaal zoute lucht en harde wind. Het wordt ook aanbevolen voor warme, vochtige klimaten, maar het is erg zwaar en moeilijk te herstellen.

De Upside en Downside

Asfalt, hout en metalen dakbedekking materialen zijn eenvoudig te installeren, zijn licht van gewicht, en zijn veel gemakkelijker te repareren. Hout moet echter worden gelegd boven open planken en hout kunnen desintegreren tijd. Tenzij gekleurd om een ​​gewenste kleur, zal ceder vervagen tot een nogal saai grijs. Klei, lei en vezelcement, daarentegen, zijn zeer zwaar, die versterkt steunen. Ze zijn niet eenvoudig te installeren, zij gemakkelijk breken en ze devilishly moeilijk te herstellen.

Hoe lang zal het dak mee?

Een nieuw asfalt dak zal duren tot 25 jaar. Cederdakspanen hebben een vergelijkbare levensduur. Hout shakes kan langer duren, van 25 tot 75 jaar. Stalen dak zou moeten duren 20 tot 50 jaar en vaak wordt geleverd met een levenslange garantie. Klei en leisteen kan duren voor 50 tot 100 jaar. Vergeet echter niet de noodzaak van frequente herstellingen en het gemak of de moeite waarmee deze reparaties kunnen worden gemaakt. Asfalt kan niet eeuwig duren, maar het is vrij gemakkelijk te repareren. En een tinnen dak, goed onderhouden, zal duren meer dan 100 jaar.

Kosten per 100 vierkante voet

Asfalt shingles zijn de minst dure, op $ 25 tot $ 30 per 100 vierkante voet, met de installatie tegen een tarief van $ 36. Hout shakes of gordelroos kosten $ 100 tot $ 165, met de installatie van een goede $ 75. Klei tegel is $ 300 of meer, en de installatie kosten is gemakkelijk $ 140. Staande naad stalen dakbedekking is duur voor $ 250 tot $ 275 voor materialen en $ 105 voor arbeid, per 100 square feet. Slate, de duurste, kunt u oplopen tot $ 550 per 100 vierkante voet, en een dure $ 145 voor de installatie. Je zou het verstandig zijn om de frequentie van de reparatie overwegen als een kiezel moet breken. Kijk ook eens naar uw regio. Als u last grond verschuivingen of aardbevingen, wilt u misschien een materiaal dat is veerkrachtiger, of als u veel regen hebben, wil je om te gaan met het materiaal minste kans op lekken te kiezen.

Getting Schattingen

We krijgen altijd niet minder dan drie schattingen uit drie verschillende aannemers. Meer de voorkeur. Gebruik altijd een erkende aannemer, en aandringen op gevonden. Haal alles in het schrijven! Werktijd het uit, in detail. Heeft een aannemer die biedt u een “goede deal”, en die heeft geen track record niet gebruiken. Doe een antecedentenonderzoek en controleer rond voor tevreden klanten. Een gerenommeerde aannemer zal geven u graag een lijst van klanten die vreugde zal opscheppen over zijn of haar werk. Dat is hoe reputaties groeien.

Laatste opmerking: Betaal niet van tevoren als je helemaal kunt vermijden. Als je vooruit moet betalen, houden iets terug – een 5 procent minimum, meer als je kunt. De aannemer is niet je vriend. Hij of zij is in het bedrijfsleven om geld te verdienen, en je moet altijd aangenaam, maar toch stevig, de leiding.

Gebruik wijsheid en doe je onderzoek. Dit is één van de duurste verbeteringen aan het huis die je ooit zal maken, buiten het gebouw op een nieuwe toevoeging. Met planning en een heleboel informatie, kan dit ook een van de beste investeringen. Vergeet niet het is uw geld, dus zorg ervoor dat elke dollar die tellen.