draai oude tweevoudig deuren in een nieuwe, kleurrijke hoofdeinde

Het creëren van een hoofdeinde van tweevoudig deuren is een kosteneffectieve en unieke idee om stijl toe aan een slaapkamer te brengen. Het ontwerp hieronder uitgelicht is een moderne en kleurrijke look die een centraal punt zal maken van elke omvang bed. Dit is een eenvoudig project dat slechts een paar gereedschappen en materialen nodig heeft om u aan de slag te krijgen.

Stap 1: Kies de juiste Doors

U kunt oude tweevoudig kastdeuren gebruiken voor dit project om uw budget te maximaliseren. Als u geen oude deuren rondslingeren hebt, kun je ze eenvoudig bestellen bij uw lokale bouwmarkt te vinden voor ongeveer $ 30. Drie deuren zal nodig zijn om een ​​full size hoofd board te creëren. U zult ook moeten kiezen voor deuren met een platte achterkant om een ​​moderne uitstraling aan dit ontwerp te geven.

Stap 2: Bereid de tweevoudig deuren

Begin met het opgooien van elke deur naar de achterkant. Het is belangrijk om de achterkant te gebruiken omdat het een vlakke ondergrond. Pak je boor of uw schroevendraaier, naar gelang uw voorkeur, en verwijder de scharnieren van de deuren. Met een plamuurmes u schilder stopverf te gebruiken in de gaten op te vullen.

Stap 3: Eerste Ronde van Painting

Als u deze stap begin je nodig hebt om uw lichtste kleuren te kiezen voor de basis. Kies twee verschillende coördinerende kleuren. De eerste blokken van kleur hoeven niet te worden afgeplakt, je zult gewoon verf 2-3 grote blokken van je basiskleur keuzes. Zorg ervoor dat de negatieve ruimte tussen elk blok van kleur te laten voor het omwikkelen. Wacht tot de verf volledig droog is voor het begin van de vierde stap.

Stap 4: Taping een Pattern

Na de eerste ronde van de verf volledig droog is, kunt u het tapen proces te beginnen. U moet tape uit verschillende maten van de dunne dikke strepen op de volledige ruimte van de deur. Niet veel nagedacht over tape plaatsing niet geven, maar het kan worden gedaan in willekeurige volgorde. Taping willekeurig kan de moderne look die we ontwikkelen om echt te worden gedefinieerd.

Stap 5: tweede ronde van Painting

Na het tapen een willekeurig patroon, kunt u de laatste fase van de schilderkunst te beginnen. Het gebruik van uw laatste drie gekozen kleuren verf begint het invullen van de strepen u afgeplakt. Als je eenmaal hebt voltooid schilderij elke streep je kunt trekken de tape uit. Zorg ervoor dat de verf is nog altijd een beetje nat bij het trekken van het uit, zal dit u houden van het rippen uit de verf met de tape.

Stap 6: Opknoping het hoofdeinde

Plaats een aantal stroken van heavy duty dubbele stok klittenband op uw deuren. Een klein stukje aan de boven- en onderkant dient voldoende te houden. Dit zal u toelaten om gemakkelijk plaats de deuren aan de muur boven je bed gecentreerd.

Dat is het. U hebt een modern hoofdeinde van tweevoudig deuren voltooid. Neem een ​​stap terug en bewonder het harde werk en mooi design u hebt gemaakt.