draaien kussens in schommelstoel kussens

Schommelstoel kussens kan worden gemaakt van veel verschillende materialen, maar de eenvoudigste methode is waarschijnlijk gewone kussens zetten in schommelstoel kussens. Sommige kussens vereisen geen wijziging op alle, en anderen kunnen worden gemaakt om meer weerbestendig zijn zonder het opgeven van stijl of comfort. Dit artikel zal u aanwezig zijn met een eenvoudige methode van het draaien kussens in schommelstoel kussens, en zelfs het maken van kussens die geschikt zijn voor gebruik in een openlucht milieu.

Dit project is een comfortabel kussen op houten rocker van een kind te zetten, zodat het materiaal nodig heeft om het kind aan te passen. Kleine kinderen die ongelukken zou kunnen hebben zou er goed aan doen om een ​​waterbestendige materiaal onder de ware deksel geplaatst hebben. Om dit te doen, snijd een stuk van dunne vinyl dezelfde grootte als de stof en naai de stukken plat bij elkaar. De buitenste deksel kan dan elk type stof die u kiest, van ruige wol aan de frilly roze satijn van een prinses te zijn.

Stap 1: Het kiezen Stof

Voor eenvoudige schommelstoel kussens, snijden de stof zo breed als het kussen en verdubbeld. Plaats het kussen op de zitting van de schommelstoel zodat deze gelijk is met de voorkant van de zitting, en buigt naar de achterkant van de zitting omhoog volgen. Markeer de plaats waar het kussen plooien met een marker. Vouw de stof in de helft, en naai de twee rand naden, waardoor de bovenkant open is.

Stap 2: The Design

Naai de vouw van het kussen om het kind schommelstoel te passen. Gebruik een consistente steek over de naad, zodat het kussen in een opvouwbare hoek wordt getrokken. Plaats het kussen in het deksel en duw het in zodat het past tegen de vaste plooi van de stof. Het kussen moet strak, maar mag niet worden gebundeld in locatie. Strijk de stof naar beneden langs de vouw, en naai de cover over de zelfde vouw, zodat het lijkt het kussen is twee kussens, niet één. Naai de laatste naad gesloten.

Stap 3: de vouw

Space vier bijpassende jas knoppen op de zetel van het kussen, en naai ze op hun plaats. Herhaal de werkwijze voor de rugleuning. Deze knoppen “kuiltjes” in het kussen, waardoor een betere ondersteuning van het materiaal van het kussen en met een ergonomische ondersteuning. Voor alle opzichten, is het kussen is omgebouwd tot een schommelstoel kussen.

Stap 4: Dimples

Voeg stroken trim, of naaien op sommige decoratieve patches om het kussen een unieke persoonlijkheid te geven. Ambachtelijke centra zullen een assortiment van Peel en stok plekken als goed, en hoewel ze niet zo goed kunnen hechten van een genaaid op patch, ze zijn een snelle en gemakkelijke alternatief in gedachten te houden. Alleen jij en je kind kan beslissen over de beste manier om de stoel te versieren, maar er zijn vele, vele mogelijkheden. Je zou zelfs kunnen toevoegen borduurwerk of kraal ontwerpen, als dat de route die u wilde nemen.

Stap 5: Decoraties