draaien stappen in een rolstoelhelling

Het eerste ding dat moet worden begrepen over een rolstoelhelling is dat er een federale eis van hoeveel helling de helling mag hebben. In de meeste gevallen zal deze eis beletsel voor het omzetten van stappen direct in een rolstoelhelling. Een van de andere kant kan de bestaande stappen in de oprit ontwerp worden opgenomen, het opslaan van een indrukwekkende hoeveelheid geld en materialen. Hiertoe breiden de vorm wanden ten minste 2 inch voorbij de rand van de bestaande stappen en bouwen de vormen zonder dat de stappen helemaal.

De Americans with Disabilities Act werd opgericht om te helpen mensen met een lichamelijke handicap toegang tot de woningen en bedrijven te krijgen. Een aspect van deze wetgeving was om een ​​standaard helling voor rolstoelhellingen van 1 inch van de val voor elke 12 duim van lengte in te stellen. Als een snelle Indien bijvoorbeeld de bovenzijde van de overloop wordt 12 inches boven de stoep of oprit dan de helling ten minste 12 voet lang zijn. Het is prima om een ​​langere oprit te gebruiken, maar 1 voet voor elke inch is het minimum toegestane door de wet.

Americans with Disabilities Act

Een van de makkelijkste vormen van rolstoelhelling is een rechte helling die zich uitstrekt hetzij rechtstreeks uit de landing, of loopt parallel aan de woning in een rechte lijn. Straight hellingen zijn de eenvoudigste om uit te leggen, maar zijn vaak vermeden omdat zij gebruik maken van een enorme hoeveelheid van de werf ruimte.

Type 1: Recht Ramps

Switchback rolstoelhellingen twee of meer korte hellingbanen, elk verdubbeling weer parallel aan de vorige. Dit zigzagpatroon maakt gebruik van de minste hoeveelheid ruimte, maar is de meest gecompliceerde van de drie uit te leggen.

Type 2: Switchback Ramps

Als het mogelijk is, L-vormige hellingen zijn het makkelijkst om uit te leggen, en nemen weinig of geen extra ruimte aan wat al nodig zou zijn voor een trottoir. Kenmerkend een L-vormige hellingbaan zich uitstrekt langs de kant van de woning, wordt een hoek naar beneden en blijft aan station of trottoir.

Type 3: L-vormige Ramps

Bij het bouwen van de formulieren voor de helling, plaats vorm staken niet meer dan elke 3 voeten. Sommige deskundigen zullen zeggen dat elk 4 voet voldoende, en dit geldt voor de laatste 8 inch of zo vallen, maar hoe dieper de vorm wordt, dient het vaker inzetten worden geplaatst. Als de helling zal meer dan 18 inches op het hoogste niveau, dan staken moet nog dichter naast elkaar worden geplaatst, op ongeveer 2 voeten.

Het vormen van de Ramp

Net zoals de Awda bepaalt hoeveel de val van de ramp kan hebben, het heeft ook de regelgeving met betrekking tot het storten van beton voor de oprit. Volgens de wet moet de plaats waar de betonnen oprit fuseert met de oprit of trottoir een goedgekeurde anti-slip textuur hebben, en moet level te voltooien met het bestaande oppervlak. De textuur moet een minimum van 4 voet uit te breiden tot de helling, en de rest van de helling moet worden afgewerkt tot een geveegd finish. Rolstoelhellingen mag nooit een glad of glanzende afwerking.

Opmerkingen over het gieten van beton Ramps