drie gemeenschappelijke bloemstukken

Bloemstukken brengen een vleugje van de schoonheid van de natuur binnen en kunnen accentkleuren van elke ruimte te benadrukken.

Een beproefde en ware bloemstuk gaat om een ​​enkele bloem met een steel, 3 stengels van volledige groene bladeren en een smalle vaas, variërend van 6 tot 12 cm in hoogte. De beste bloemen voor dit soort regeling hebben grote bloemen, zoals Stargazer lelies, rozen en pioenen.

Eenvoudig en Sweet

Vul je vaas ongeveer halverwege vol met vers water. Meet uw bloemstengel tegen de vae. Bloemen moet uiteindelijk boven de rand van de vaas overal van ½ tot de hoogte van de vaas verdubbelen. Trim net een beetje op een moment van de bodem op de gewenste hoogte en plaats in de vaas.

modern Classic

Uw 3 stengels van groen (probeer seizoensgebonden groen, zoals hulst in de winter vakantie of gipskruid in het voorjaar) moeten worden ontdaan van elke groei die kunnen krijgen ondergedompeld in het water. Plaats uw groen in een driehoek vorm rond de bloem. Dit houdt niet alleen de bloem naar voren valt, maar het lijkt evenwichtig en aantrekkelijk tegelijk. Snijd de uiteinden van het groen moet het uit te breiden te ver visueel buiten de voet van de vaas.

Ga Float

Een moderne, frisse bloemengeur regeling kan worden getroffen in een paar minuten. Ten eerste, zoek een langwerpige of box-vorm container-voorkeur helder glas voor een meer dramatische look. Kies bloemen die vol hoofden en dikkere stengels zoals calla lelies of narcissen. Vervolgens verwijder eventuele bladeren van uw bloemen die kunnen krijgen ondergedompeld in het water.

Meet uw bloem tegen de hoogte van de container. U wilt dat de hoofden van de bloemen te gluren over de bovenkant van de container met slechts een kleine stam tonen. Je doel is om in te pakken in voldoende bloemen die ze line-up verticaal in de container. Denk aan speelgoedsoldaatjes met de ‘soldaten’ helmen ‘(de bloemen) relatief zelfs boven de bovenkant van de container.

Voor het diner partijen, of gewoon een speciale familie maaltijd, een super-gemakkelijke optie is om meerdere bloemen drijven (denk rozen, dag lelies, gardenia’s) in een glazen serveerschaal of een oversized cognac glas te gebruiken als de tafel middelpunt.

Als alternatief, plaats een enkele bloem, elk in kleine vaasjes, palm-size kommen of zelfs collectibles zoals antieke kopjes thee. Positie aan de top van elke plaats setting voor een elegante look. Vergeet niet om trimmen stengels tot de basis van elke bloesem.