gebruik piano scharnieren om een ​​deur te hangen

Hieronder vindt u leren hoe om piano te gebruiken scharnieren om een ​​deur te hangen en stap-voor-stap instructies voor het gebruik van het scharnier. Een piano scharnier is een veelzijdige scharnier voor opknoping kleine kast deuren of grote deuren die hangen of aan uw muur.

Het afgeronde gedeelte van het scharnier zal gaan tussen de muur en de deur aan de buitenkant. Vindt men montage aan de binnenzijde van zowel de deur en het deurkozijn. Het is nuttig om een ​​deur die al een uitsparing van het scharnier te passen in kopen. Hetzelfde geldt voor het kozijn. Het dient gelijk met de rand van de deur en de rand van het frame passen. Dit kan worden uitgesneden, indien nodig,. Als de deur niet wordt gekerfd, moet je om te meten naar de plaats op de deurpost van het scharnier zal vallen. U vindt het misschien makkelijker om deze meting uit te voeren na het scharnier op de deur is geïnstalleerd. Het is het beste als je een helper om u te helpen bij het bedrijf en meten. Het scharnier wordt bevestigd aan het magere lengterichting eindzijde van de deur, niet de voor- of achterkant van de deur. Als u nodig hebt om uitsparingen te creëren in de deur voor het scharnier om te zitten, moet u eerst de locatie zorgvuldig te meten, met inbegrip van de diepte van het scharnier. Met een priem of mes voorzichtig chip weg de grootte en vorm van het scharnier. Zorg ervoor dat het scharnier precies past en niet te diep graven,. Leg het scharnier terug in het gat en teken de bovenste en onderste gaten. Doe dit op het frame ook.

Stap 1 – Maatregel

Boor twee gids gaten in de muur en de deur, met behulp van uw bovenste en onderste gat punten. Gebruik een boor iets kleiner dan de schroeven en niet erg diep te boren. Dit zal alleen maar helpen om u te begeleiden naar de juiste plaats bij het installeren van het scharnier.

Stap 2: boor gids gaten

Begin met uw top gids gat en, het leggen van de scharnier weer op zijn plaats, plaatst u de schroef en draai deze losjes. Gebruik lichte druk op een boor met een schroevendraaier bit of gebruik maken van een handheld schroevendraaier. Doe hetzelfde om het onderste gat. Gebruik de schroevendraaier hoofd op de boor, schroef alle overige bouten in de gaten van het scharnier. De ene kant van het scharnier moet vouw over de top van het scharnier stuk dat je net hebt geïnstalleerd, met de afgeronde einde uit.

Stap 3 – Plaats schroeven in Scharnier

Het hebben van uw helper bij te staan ​​door het vasthouden van de deur stevig, schroef in de bovenste en onderste schroeven. Je kunt ze strak aandraaien op dit punt. De schroeven moeten het gewicht van de deur te houden, maar het is geen slecht idee om uw helper greep op de deur terwijl u doorgaat met de overige schroeven toe te voegen. Als alle schroeven zijn geïnstalleerd en vastgedraaid, u klaar bent.

Stap 4 – Bevestig de deur aan de muur