Gebruik spiegels om een ​​illusie van open ruimte te creëren

Het maakt niet uit welke kamer u werkt met behulp van een spiegel voegt niet alleen een spiegel, het creëert ook de illusie van de open ruimte. Spiegels worden gewoonlijk gezien als een badkamer, kast en foyer armaturen. Ze worden vaak gevonden bovenop mantels ook. Maar een spiegel niet alleen weer een muur een afspiegeling van wat er op zijn pad. Een spiegel is een portaal in een illusoire wereld. Laat waar het zal uw verbeelding te nemen dat idee, maar er is een zeer praktische kant aan. Bij het creëren van een illusie van extra ruimte, het opent elke ruimte, waardoor het veel groter dan het eigenlijk is lijken.

Als het lijkt vreemd te suggereren dat een spiegel diepte en de illusie van de open ruimte in elke kamer toe te voegen, gaan in een kamer met een spiegel, rond te kijken, dan is de spiegel te verwijderen uit de kamer helemaal. De kamer zal plotseling kleiner lijken en ingesloten. Ook zal de muur die de spiegel was opknoping op kijken kaal en saai. Zet de spiegel terug op de muur en merk op hoe de kamer weer opent. Een spiegel fungeert als een doorgang tussen de kamers.

Wat een Spiegel Voegt

Hoewel het een illusie is, creëert het idee dat een kamer meer expansief, alsof het gaat op voor onbepaalde tijd. Deze illusie zal diepte toe te voegen aan elke ruimte. Het zou een slaapkamer, hal, woonkamer of hol zijn. Terwijl kleinere hangende spiegels fungeren als venster portals in de denkbeeldige ruimte, full size spiegels die zich uitstrekken van de vloer te maken een kamer lijken groots. Spiegels zijn niet alleen voor het staren in, maar dat is zeker een van de kenmerken ervan. Hun decoratieve waarde gaat verder dan dat in het rijk van de ruimte de uitbreiding.

Ideeën voor Mirror Layout

Als uw huis heeft een mantel, een middelgrote tot grote spiegel ziet er geweldig uit gehangen bovenop het. Het maakt de woonkamer voelen groter en reflecteert het omgevingslicht van een kerstboom of tafellampen in de avond. Andere decoraties kan het flankeren, maar een spiegel boven een mantel is te verkiezen boven een foto of aan de muur hangen.

Een hok of een inbouwkast voor fijne China of boeken heeft vaak een ruimte ideaal voor een smalle spiegel. Het kan terug worden ingesteld onder de kasten op ooghoogte als je gaat zitten aan de eettafel. Net als de mantel spiegel, een ingebouwde spiegel opent de eetkamer op. In plaats van blank hout of behang, voeg een spiegel en maken de ruimte voelen vergroot.

Spiegels zijn niet alleen voor de badkamer geneeskunde kasten, ijdelheden of de binnenkant van kastdeuren. Ze kunnen en moeten worden gebruikt als een element van het interieur. Ze zijn aantrekkelijk aanvullingen op uw woonkamer of den, eetkamer en overal in het huis waar er lege ruimte en een overvolle gevoel. Spiegels open kamer zonder dat neerhalen muren. Het kan denkbeeldig zijn, maar een spiegel maakt een kamer lijkt twee keer zo groot als het is, waardoor het de perfecte accessoire voor elke grootte thuis.