grondverf

Veel soorten oppervlakken vereisen een onderlaag voordat de laatste laag verf kan worden aangebracht. Zonder een ondervacht, kan verf uit of chip te vallen in de tijd. Primer is een andere naam voor een ondervacht, en er zijn veel stappen om toe te passen om ervoor te zorgen dat uw verf blijft plakken.

• Stap 1: Sand uw schilderij oppervlak. Verwijder eventuele oude verf chips of roest met een schraper en eventuele gaten te vullen; • Stap 2:. Reinig uw schilderij oppervlak met een warme en zeep schotel doek en laat het oppervlak drogen; • Stap 3:. Nadat het oppervlak is opgedroogd kunt u breng een ondervacht. Als deze jas droogt dun of op een manier die nog steeds blijkt het oppervlak eronder, breng dan een tweede laag en laat het drogen; • Stap 4:. Breng de laatste laag verf.

Oppervlakken die vereisen een Undercoat

Grondlaag kan worden aangebracht op elk oppervlak dat moet worden geverfd, maar het mag niet worden gebruikt als de laatste laag. Oppervlakken, zoals kunststof en metaal moet een ondervacht of de verf zal rechts af te vallen. Soms primer wordt gebruikt om een ​​donker oppervlak bedekken. Bijvoorbeeld, als het oppervlak is zwart en je wilt om het te schilderen wit, zal de ondervacht helpen dekmantel voor de zwarte, zodat het niet zichtbaar is.