het behandelen van kornoelje boom plagen

De kornoelje boom is een geweldige en prachtige, bloeiende boom. Helaas, er zijn een paar plagen je bewust van moet zijn als je een kornoelje boom. Deze gids zal u de beste methoden voor het omgaan met deze onwelkom ongedierte, zodat uw kornoelje boom kan terugkeren naar zijn normale gezondheid en schoonheid.

schildluizen

Schaal insecten, zoals hun namen al doen vermoeden, zien eruit als kleine schubben. Deze lelijke plagen zuigen het sap uit uw kornoelje boom, mogelijk de dood tot gevolg. Om zich te ontdoen van hen een spons gedrenkt in zeepspiritus en voorzichtig uw boom naar beneden te wrijven. De insecten kunnen moeilijk om dit te spotten is het best om zoveel mogelijk van de bomen oppervlak mogelijk te wrijven. Het vrijgeven van lieveheersbeestjes in uw tuin is een geweldige manier van omgaan met schaal insecten.

Dogwood Borer

De kornoelje boor boort in uw kornoelje in zijn larvale stadia en rups, waardoor ernstige schade aan uw boom en uiteindelijk te doden als deze niet behandeld. De beste oplossing voor kornoelje boorders is om ze te vroeg vangen en te snoeien weg alle geïnfecteerde takken voordat ze te verbranden om ervoor te zorgen je te vernietigen het ongedierte. Besproeien van de boom met insecticide in juni, voordat de boor haar eieren legt, zal geen verdere besmetting te voorkomen.