het draaien van uw balkon in een mediterrane paradijs wanneer het verfraaien met terra cotta tegel

Terra cotta tegels worden steeds vaker gebruikt door ontwerpers voor zowel de binnen en buiten, als deze geven een gevoel van warmte. Als u op zoek bent om uw balkon te versieren, kunt u terra cotta stenen gebruiken om de ruimte om te zetten in een mediterrane paradijs. De tegels kunnen op de grond of op de wanden van het balkon of beide zones.

Vast beginpunt voor het plaatsen van de tegels, het liefst in een van de hoeken van het balkon. Verkrijg de lijm en breng dit over de achterzijde van de eerste tegel en druk tegen de muur. Doe hetzelfde met de tweede tegel, waardoor het naast de eerste tegel, het maken van uw weg in de richting die je hebt ingesteld. Krijg tegel spacers en leg ze tussen de tegels, om ervoor te zorgen dat er een nog ruimte tussen deze. Periodiek niveau van de tegels met behulp van een waterpas.

Stap 1 – Plaats de tegels

Voor de gebieden waar 1 tegel niet past, snijd 1 tegel in stukken met behulp van een steenhouwerij wiel. Vergeet niet om je ogen te beschermen tijdens het gebruik van de snij-wiel. Gebruik het meetlint om de meting goed te krijgen.

Stap 2 – Snijd Tile Pieces

De presealer kan worden toegevoegd wanneer de lijm droog. Breng de specie in de leidingen tussen de tegels. Druk op een metalen pijp in de specie lijnen, dus deze zal worden gebogen. Sommigen zullen de voorkeur aan een sealer toe te passen ook, die de tegels beter bestand zal maken en te voorkomen dat het optreden van vlekken.

Stap 3 – Voeg de Presealer en Grout

Bij de keuze van de tafel en stoelen voor uw balkon, rekening houden met de terracotta kleurenschema. Krijg een paar kussens in bijpassende kleuren.

Stap 4 – Plaats de tafel en stoelen

Als u zou graag een aantal planten op uw balkon toe te voegen, moet u naar de plaats waar deze planten moet gaan kiezen. Zorg ervoor dat de planten krijgen de hoeveelheid licht die zij nodig hebben en krijgen planters die passen in de mediterrane inrichting.

Stap 5 – Kies een plek voor planten

Last but not least, moet u een aantal afwerking met behulp van enkele decoraties toe te voegen. U kunt sommige geglazuurd aardewerk te gebruiken, zorg ervoor dat de kleuren het palet van het balkon zal overeenkomen. Als alternatief kunt u een aantal kaarsen, decoratieve rotsen of textiel ornamenten, die kan worden opgehangen aan de muren van het balkon te krijgen.

Stap 6 – Voeg de overige Decorations

Houd de vormgeving van het balkon eenvoudige, zodat het niet overvol zal zien. Kies voor niet meer dan 3 kleuren, zodat het balkon een echte mediterrane paradijs waar je in staat bent om te ontspannen zal zijn zal zijn.