het gebruik van bouw papier goed bij de toepassing van stucwerk

Met behulp van de bouw papier goed bij de toepassing van stucwerk kan een lastige klus zijn, zeker als je nog nooit eerder hebben gedaan. Het is echter belangrijk dat u ervoor zorgen dat u goed installeert het gebouw papier, zodat vocht niet in te krijgen en schade veroorzaken. Hier zijn een paar dingen die u zult willen in gedachten te houden terwijl u werkt om ervoor te zorgen dat het proces soepel verloopt.

Breng het gebouw papier zoals je gordelroos van toepassing zou zijn op uw dak. Dit lijkt misschien dom, maar hebben een laag neergezet, en vervolgens overlapping, kunt u het hele gebied te dekken. Dit houdt het vocht uit en geeft je een deken dat je dan het stucwerk van toepassing kan zijn op.

Solliciteer Zoals Gordelroos

Via nagels is de beste manier om het gebouw papier toegepast. Veel mensen denken dat de beste manier om toe te passen is het ook met lijm of lijm. Dit vaak gaat uit komen en is niet veilig genoeg. Als een hamer en spijkers of een boor om het papier te installeren, het is eerder blijven zitten zonder problemen.

gebruik Nails

Wees er zeker van dat wanneer je solliciteert het papier, het weer is duidelijk. Dit zal ervoor zorgen dat het blijft op goed.

Solliciteer bij goed weer