het oplossen van boiler problemen: geen warmte

Boiler problemen kunnen een ongemak of een probleem voor de gezondheid. Het is belangrijk om te kunnen zuiveren en schoon items en warm water is een grote sleutel in het maken dit mogelijk.

Waterverwarmers kunnen lekken voorjaar. Als dit gebeurt dan het warme water dat moet in de tank te gebruiken door het huis in plaats lekt op de vloer. Als u vindt dat uw boiler lekt water, drogen de ruimte en controleer rond te achterhalen waar het lek afkomstig is. Het probleem kan een loszittende zijn, of het kan corrosie in de eenheid.

Stap 1: Inspectie van het Water voor schade of gebreken

De waakvlam kan zijn gegaan. Voordat verlichting opnieuw op de proef te controleren om te controleren of er geen problemen zijn in de gasleiding. U kunt zeepwater gezet op de gasleiding in de armaturen om te zien of er een losse verbinding. Het helpt ook als je gehoor is goed omdat je om de lijn te kunnen luisteren en te horen als er een gas lekt door de pijp. Gas verspreidt een kenmerkende geur rotte eieren die je kunt ruiken. Als je ruikt een gaslek het huis verlaten en bel het gasbedrijf van buiten het huis.

Stap 2: Interne waterverwarmer Issues

Water bevat kalk en calcium in een opgeloste toestand. Bij verhitting calcium scheidt en creëert afzettingen op de bodem van het waterreservoir. Giet het water uit uw boiler in emmers en meten met de capaciteit van de watertank. Als de basis waterniveau te ver van de verwarmingseenheid op de bodem van het reservoir dan zal het niet warm goed. Als u een 25 liter tank en je produceert slechts 20 liter water uit het dan u waarschijnlijk calcium opbouw.

Stap 4: Lines, pijpen, kleppen en thermokoppel

Controleer dat geen van uw lijnen of leidingen te controleren zijn geknikt of geblokkeerd. Koperen gastoevoer lijnen kunnen deposito’s die gas kan houden van het krijgen om de klep, alsook verstopping van de klep als het los breekt verzamelen. Als er een obstructie in een output water lijn die je kunt voelen voor warmte in de lijn. Waar de lijn is niet zo warm of koel aanvoelt is er waarschijnlijk een obstructie.

Gasinlaat kleppen kunnen komen te zitten in een gesloten positie niet waardoor het gas stroomt naar de boiler. Draai elke klep afzonderlijk en te controleren om te controleren of u een gasstroom. Gebruik het zeepwater om te controleren of gas is niet lekt rond de klep. Er is een lek detector kunt u ook kopen, maar het kan duur zijn.

Een thermokoppel is als een sensor die in verbinding staat met de gasklep om een ​​veilige werking van de verwarmingseenheid waarborgen. Als de piloot niet dan is verlichting is het mogelijk dat uw thermokoppel is defect of beschadigd en moet worden vervangen.