het oplossen van boiler problemen: inconsistent warmte

Inconsistent water te verwarmen is een indicatie van boiler problemen. Problemen met de verwarming problemen duurt een beetje kennis van uw boiler, maar het is meer controle dan de werkelijke demontage van het probleem met uw inconsistent warmte te bepalen.

Zorg er altijd voor dat u de macht hebt uitgeschakeld om uw elektrische boiler of verwijderd gas ingang stroom naar uw gas boiler voor het uitvoeren van onderhoud of het oplossen van problemen om uw boiler. Op een gas boiler kunt u uw gas piloot regelklep draaien om de instelling gelabeld piloot. Ook, zorg ervoor dat u hebt uitgeschakeld de watertoevoer afsluiter. Niet roken in de buurt van een gas boiler, en zorg ervoor dat kleding die niet los komt te hangen dragen.

Stap 1 – Safety First

Elektrische boiler die water opslagtanks hebben zijn opstelling met 2 verwarmingselementen. Een element aan de bovenkant van het apparaat en de andere aan de onderkant. Indien een van deze elementen niet werkt dan zal het water niet te verwarmen. Het zetten van uw hand op de boiler unit zal u vertellen of een element werkt of niet. Een reis naar de breaker box zal u toelaten om ervoor te zorgen dat de branding zijn beide op.

Stap 2 – elektrische boiler

Boiler elementen werken samen aan twee automaten, één breaker voor elk element. Controleer of zowel de branding goed zijn ingesteld. Het is geen slecht idee om de breaker flip en opnieuw instellen. Controleer ook om te controleren of de zekering in het systeem niet is doorgeslagen en dat de thermostaat voor elk element goed werkt. Als u merkt dat een consequent lauw water stroom optreedt bij het douchen dan is het bovenste warm water element waarschijnlijk de oorzaak.

Stap 3 – Gas Water Heater

Giet het water uit de opslagtank in de gasboiler in emmers. Vergelijk het water afgevoerd naar de emmers met de capaciteit van de boiler. Als u een 20 liter tank en je produceert 10 liter water bij afgevoerd volledig dan is het probleem kan een calcium build-up zijn. Zorg ervoor dat u voldoende gas stroomt door de piloot regelklep.

Stap 4 – Gas en elektrische boiler

Boiler zijn geïsoleerd. Na een paar jaar kan de isolatie vernederend zijn. Ook als uw boiler is in een gebied van uw huis dat niet de temperatuur wordt geregeld, zoals een externe kast of een garage, de isolatie kan niet voldoende om het warm water tank om de temperatuur van het water vast te houden. Het houden van de warmte in de boiler plaats van stootkracht kan worden bepaald door controle luchttemperatuur rond de tank.

Controleer de temperatuur van het water meter op de boiler en ervoor zorgen dat er adequaat is ingesteld voor het waterverbruik in uw huis. Controleer of u geen lekkages in uw fittingen en ook controleren of al uw kranen en water toevoerleidingen om ervoor te zorgen dat je niet een lekkende kraan, een slechte wasmachine in de lijn, of zelfs een lek in een vaatwasser of wasmachine te hebben.