het oplossen van de pomp op een outdoor waterfontein

Een outdoor fontein is een geweldige functie om toe te voegen aan een buitenruimte. Of het nu op een terras, gazon of de aangelegde tuin, zal het een kenmerk van de natuurlijke schoonheid te bieden. Iedereen houdt van het geluid van water om zijn kalmerende eigenschappen en rustige sfeer. Als u een waterpartij hebt geïnstalleerd, zal regelmatig onderhoud helpen om de voordelen ervan plukken. Echter, als de pomp in het water tuin fontein is het hebben van problemen op het gebied van goed functioneert, moet u een aantal problemen oplossen onderzoek in te stellen naar de oorzaken vast te stellen.

Als u vindt dat uw fontein niet zo efficiënt zoals het is en het water levering niet optimaal functioneert, neem een ​​kijkje op de pomp en observeren op tekenen van klompen. Controleer de zuigleiding en de inlaatklep op tekenen van problemen. Reinig de lijnen en de klep en de pomp opnieuw te beoordelen of die heeft bijgedragen. Als dat maakt geen verschil, controleer dan de wenen gat op de pomp en de mechanische afdichting die ook de algehele prestaties kunnen beïnvloeden.

Watervoorziening Problems

Controleer de hoogte van de zuigkracht lift. Indien het hoger is dan het zou moeten zijn, zal het drukniveau waarbij water door de pomp te verminderen. Om dit op te lossen, hoe lager de hoogte pomp en de zuighoogte niveau en re-check de watertoevoer naar de fontein. Als het pomphuis en de waaier zijn versleten kunnen zij overmatige speling hebben, het veranderen van het gedrag van de pomp. Gebruik de handleiding van de fabrikant die je hebt met de pomp en kijk of er een sectie over het optimaliseren van de prestaties.

Druk

Als de watertoevoer komt door middel van goed, maar niet op hetzelfde niveau van de druk die u eerder hebt ervaren, controleer op lekken op de mechanische afdichting. Als deze lekt zal de druk te verminderen. Aanpak van het probleem door het afdichten van het lek of vervanging van de pomp.

priming Issues

Het pomphuis moet worden gevuld met water om de druk te maximaliseren. Als er een gebrek aan water in de pomp vindt u dat het wordt vermengd met lucht, die de prestaties in de manier waarop de pomp werkt zal verminderen. Het moet volledig worden ondergedompeld en gevuld met water, zonder lucht in de pomp geval. Maak een test van de temperatuur van het water. De meeste pompen zijn geregeld om te werken bij koudere temperaturen en iets boven 16 graden Celsius (60F) priming zal moeilijk worden als gevolg van de zuigkracht lift verminderen.

Lang leven

Om de levensduur van uw fontein pomp verhogen maken maandelijks of halfjaarlijks controles van de samenstellende delen en zorgen dat ze in goede staat. Op maandbasis moet u controleren of de pakkingen en O-ringen zijn functioneel en in goede staat. Kijk altijd naar de priming snelheid en verwijzen naar de handleiding voor aanwijzingen over hoe u de prestaties en levensduur te maximaliseren. Tijdens de wintermaanden, als het niet mogelijk is om het water te verwarmen tot een aanvaardbaar temperatuur om te voorkomen dat het vriespunt is het sterk gesuggereerd dat u de pomp te verwijderen, uitlekken en bewaar het in een warmer en veilige plek tot het weer warmer wordt.