het oplossen van een diepvrieskist die continu loopt

Als uw diepvrieskist begint continu of uit van de cyclus lopen, kan het een probleem hebben. Er zijn manieren om het oplossen van problemen misdragen diepvrieskisten maar wees ervan bewust dat er bepaalde componenten binnen de diepvrieskist dat u wordt geadviseerd om niet te knoeien met. Sommige delen kunnen worden hersteld door u, echter. Meer dan lopen niet alleen van invloed op oudere modellen, zodat er rekening mee dat goed onderhoud kwesties in nieuwere modellen kunnen voorkomen.

Een diepvrieskist is een sterk vereenvoudigde stukje technologie. Al het bevat zijn een paar eenvoudige componenten zoals condensor en evaportor spoelen, een compressor en relais en een thermostaat. Dit zijn de enige actieve componenten van een diepvrieskist. De rest van de diepvriezer is slechts de ruimte die wordt gebruikt om het voedsel op te slaan. De condensorbatterijen, meestal te vinden in de linker van de machine, condenseert het water en de verdamper, vond ook in de linker, verdampt het overtollige water door het invriezen. De compressor, gelegen aan de achterkant van de machine, aan de rechterkant, is een verwarming deel dat het overtollige water te recyclen door de vriezer comprimeert.

Hoe de vriezer zou moeten werken

Het is mogelijk dat uw diepvriezer continu wordt uitgevoerd, omdat het meer dan gevuld is geweest. Altijd op de hoogte van eventuele limieten niveau in je vriezer en gehoorzamen alle instructies voor het juiste gebruik. Haal de stekker van de vriezer en ontdooien voordat u onderhoud of het oplossen van problemen te doen. Verwijder de inhoud uit de vriezer en leg ze in een substituut vriezer om ze tegen beschadiging te houden. De binnenkant van de vriezer kan worden schoongeveegd en dit zal deze vrij van vuil te verlaten wanneer de stroom wordt hersteld. Luister voor een duidelijke tekenen van continue fietsen, omdat deze te voltooien.

Over Het vullen van de Chest Freezer

Als de temperatuur in de vriezer is koud genoeg en de thermostaat niet cyclus uit en dan kan de thermostaat defect. Wanneer de vriezer goed functioneert, moet het koelsysteem in de diepvrieskist schoppen wanneer de temperatuur in de vriezer hoger is dan de temperatuur die hij moet op. Uw diepvrieskist maakt gebruik van een circulatieventilator om een ​​constante stroom van lucht te verplaatsen door middel van de vriezer. Het draait wanneer de vriezer koelen en het deksel gesloten is.

Controleer de Cycling Process

Controleer de temperatuur in uw diepvriezer. Als de besturing niet goed werkt zal dit de vriezer in verwarring te laten denken dat het meer werk te doen en het zal continu draaien, omdat het denkt dat het zou moeten. Wanneer de controle niet werkt vriezer zal zijn omgeving behandelen alsof er geen koude lucht die in en zal continu te werken.

Controleer de Temperature Control

Als uw thermostaat heeft een intermitterende fout of is mislukt volledig kan u dat deel zelf oplossen. U kunt de thermostaat te veranderen en te vervangen door een werkende een als dat is de oorzaak van de ononderbroken lopen. Bedenk echter, dat sommige van de onderdelen zijn niet bruikbaar en moet je niet knoeien met die delen. Als u alle delen van de vriezer hebben onderzocht en nog steeds niet kan stellen waar het lek is, een reparateur zou de beste oplossing zijn.

Thermostaat