het oplossen van een hot tub thermostaat

Na verloop van tijd, kan een hot tub thermostaat niet meer goed functioneren om een ​​aantal redenen. U kunt gebruik van een aantal methoden voor probleemoplossing om versleten of defecte onderdelen vervangen. De meeste problemen zal een aantal mogelijke oorzaken en derhalve een aantal mogelijke oplossingen. Er zijn een paar tests en observaties u kunt controleren om de problemen die u kan hebben met uw hot tub thermostaat identificeren. Houd in gedachten dat elektrische reparatie is potentieel gevaarlijk in de buurt van water. Het is het beste dat reparaties worden uitgevoerd door een spa technicus of elektricien. Ongeacht wie het werk doet, zorg ervoor dat de stroom wordt uitgeschakeld of losgekoppeld voordat u begint.

De coil element in een warm bad is gelegen in een behuizing verwarmer. De warmte die wordt geproduceerd door het spoelelement wordt uitgewisseld het water terwijl het door de buis stroomt. Dit samenstel omvat de thermostaat en hoge limiet hot tub switch. Heater assemblages nemen vele vormen. Geen warmte kan betekenen dat het verwarmingselement wordt uitgebrand die de thermostaat oorzaken en schakelt niet naar behoren werken. Lage warmte of verlaagde warmte wordt veroorzaakt door een waterstroom reductie in tegenstelling tot elektrisch probleem de verwarming. Controleer het filter om te zorgen dat er geen verstopping en obstakels beperken van de waterstroom van de spa. Overmatige opbouw kan de efficiëntie van het verwarmingselement verminderen.

Controle van het verwarmingselement en Vergadering

Verwijder het verwarmingselement uit het circuit. Om dit te doen, koppelt zowel de stroomkabels van de warmte terminals en neem de metingen met een meter (ohm meter). De ohm meter moet op de laagste stand. Weerstand is te meten tussen deze twee terminals met meetkabels van de meter. Het bereik moet lezen tussen de 9 en 12 ohm. Als de waarde te laag is, de slechte unit is kortsluiting. Als de waarde te hoog is, de slechte unit is een gevolg van beperkte geleidbaarheid of open circuit.

Het testen van het verwarmingselement

Indien na de bovenstaande testen en de resultaten blijken goed te zijn, kan het probleem worden veroorzaakt door de thermostaat of de lichtschakelaar. Controleer deze door de draden los te koppelen van de lichtschakelaar en thermostaat. Controleer op continuïteit. Als de hoge limiet schakelaar wordt geactiveerd, de lichtschakelaar heeft geen continuïteit. Druk op de reset-knop om opnieuw te testen. De meter moet continuïteit laten zien wanneer de thermostaat volledig naar rechts wordt gedraaid. Een open circuit met geen continuïteit moet worden weergegeven wanneer gedraaid tegen de klok in.

Testen Andere onderdelen van de kachel

Bij het installeren van warmte-elementen, wees niet te verdraaien of te buigen de elektrische terminal. Voorkomen dat de lucht blijft in de leidingen, omdat dode lucht kan leiden tot oververhitting. Houd het water in evenwicht gehouden in de hot tub om te voorkomen dat onderdelen van de kachel van wordt aangetast als gevolg van zuur water. Sanitizer is in de hot tub om bacteriën te voorkomen worden gehandhaafd. Bacteriën kunnen eten kachel mantel weg. Draaien verwarming uit en continu gedurende de dag legt een druk op uw verwarmingselement. Als u een besturingssysteem dat werkt op een timer, zal het uw kachel leven te verlengen.

Een paar dingen om te onthouden