het oplossen van een ijsmaker die geen ijs zal maken

Problemen met een ijsmaker is erg belangrijk als je problemen mee te hebben. Als je problemen hebt het maken van ijs met uw ijsmachine dan is dit een zeer ernstige kwestie die zal moeten corrigeren. Als u last heeft van problemen met uw ijsmachine dan zijn er een paar eenvoudige dingen die je kunt doen om jezelf te diagnosticeren en het probleem te verhelpen.

Het eerste wat je moet doen is controleren of het water aanvoerlijnen om ervoor te zorgen dat ze niet worden geblokkeerd. Soms ijs kan de lijnen wat kan betekenen dat ze moeten worden schoongemaakt blokkeren.

Controle van de Lijnen

Als de vulbuis is bevroren dan is dit wellicht moeten worden ontdooid zodat u het weer kunt gebruiken. Indien de buis te veel beschadigd is dan is het nodig heeft om te worden vervangen.

streeplijnen

Als de lijnen te breken of beschadigd raken dan kunnen ze voorkomen dat het water van het krijgen tot de ijsmachine. In dit geval zullen de regels moeten worden vervangen, zodat de werking van de ijsmachine kan herstellen.

Niet aangesloten op Water

Het is ook de moeite waard het controleren van de verbindingen tussen de vriezer en de waterleidingen. Als uw diepvriezer niet is aangesloten op de waterleidingen, of als de kraan is uitgeschakeld, dan zal dit de zelfde problemen veroorzaken. Er zullen geen water beschikbaar te maken in ijs zijn. Dit is een zeer eenvoudig probleem te corrigeren en niet lang te identificeren nemen.

Valves

Als u niet in staat om alle water uit de vriezer, hetzij dan is dit suggereert dat het kan een probleem met de watertoevoer zijn. Je zult waarschijnlijk een zoemend geluid wanneer je probeert om ijs te maken hoor, betekent dit dat de vriezer probeert te water die niet beschikbaar is te pompen.

Te warm

De klep die is verbonden met de kraan kan worden beschadigd of gebroken. Controleer of de klep opent en correct sluit en overwegen te vervangen als het beschadigd is.

Controle van de Bail Wire

solenoide

Wanneer de vriestemperatuur is ingesteld op een te warme temperatuur dan zal ook problemen produceren ijs maken. U zult ook merken dat dit uw voedsel niet zo lang als het zou moeten doen is het bijhouden van. Om dit probleem te verhelpen moet u de thermostaat te veranderen op uw diepvriezer, zodat deze lager is.

Er is een metalen beugel in de ijsmachine, die zal opheffen wanneer de ijsmaker is vol met ijs. Dit is bedoeld om te voorkomen dat teveel ijs geproduceerd. Als de metalen beugel zit vast in de hoogste stand, dan zal dit worden voorkomen dat de productie van ijs.

Controleer de positie van de borgtocht draad door het op in je vriezer. De handleiding moet u helpen om deze draad te vinden.

Haal de stekker van de vriezer en trek hem uit de muur. Het water zal reizen naar een elektromagneet zich aan de achterkant van de vriezer alvorens wordt verzonden naar de ijsmaker. Als de spoel niet werkt of geen stroom krijgt dan zou dit een reden tot bezorgdheid. Als u nog niet bent bedreven in het home-elektronica dan je zou willen om een ​​specialist in te huren om te helpen concurreren deze taak voor u.