het oplossen van een kelder zinkputpomp

Problemen met de kelder carter pomp in uw huis kunt u tijd en geld besparen. Een telefoontje naar de loodgieter zal onnodig zijn als je kunt achterhalen wat er mis is in je eentje is. Hier zijn een aantal dingen te zoeken.

Een goede indicator dat uw carter pomp niet goed werkt, is dat je hebt stilstaand water in uw kelder. Zorg ervoor dat je voorzorgsmaatregelen te nemen en dragen rubberen laarzen voorkoming van elektrische schokken. Het eerste wat je wilt controleren is om te zien of de pomp is verstopt. Als dit niet het geval is, sluit de pomp en blijven onderzoeken.

Stilstaand water

Er kunnen verbrand zekeringen in de meterkast. Zorg ervoor dat uw handen droog zijn, vinkt u het vakje voor struikelde circuits. Er zou slechts een eenvoudige oplossing van het wegknippen van de breker terug op zijn.

stoppenkast

Controleer of de vlotterschakelaar is een of andere manier is ingediend. De vlotterschakelaar is wat wordt de pomp, en als het niet kan bewegen dan zal de pomp niet werken. Als dat niet het probleem zijn er een paar dingen te controleren.

Vlotterschakelaar

Controleer of de afvoer in de lijn wordt verstopt door ontgrendelen uit de pomp. De manier om te zien of het de afvoerleiding is om de pomp terwijl het ongebonden te draaien en te zien of het begint.

The Drain

Een laatste ding om te controleren is het scherm pomp. Haal de stekker van de pomp en het gevoel onder waar het scherm is. Als er vuil daar, kan het de boosdoener. Wis het puin en kijk of uw kelder sump pomp goed zal werken.

The Pump Screen