het oplossen van een koelkast die continu loopt

Problemen met een koelkast die continu loopt vereist inzicht in de manier waarop de koelkast werkt. Per definitie is een koelkast is een van de weinige toestellen in uw huis die moet draaien op een continue basis. Als de koelkast niet wordt uitgevoerd, zal het niet in staat zijn om voedsel koud, wat zal leiden tot bederf en verspilling te houden. De manier waarop koelkasten zijn gebouwd om te draaien op een constante basis, ze breken op een onregelmatige basis.

Wanneer een koelkast ervaart problemen of lijkt te breken, zijn er een aantal stappen die genomen kunnen worden om het probleem op te lossen. Een continu lopende koelkast duidt op een probleem met één van de componenten in de koelkast die nodig heeft om de juiste correctie te bepalen worden beoordeeld. Om problemen met uw koelkast die continu werkt naar behoren op te lossen, een inzicht in hoe de koelkast werkt in orde is.

Condensor en verdamper Coil

De koelkast bestaat uit een condensor en een verdamper. Het wordt koud gehouden door een vloeibaar koelmiddel dat tussen de condensor en verdamper met behulp van een compressor en de motor wordt gepompt. Het koelmiddel gaat van de condensor waar het in de verdamper wordt afgekoeld. De condensor spoelen in de koelkast kan worden gezien op de buitenkant van het apparaat terwijl de verdamper bevindt zich in de koelkast.

De rol van de kachel en thermostaat

Vorst en condensatie bouwt zelden tot in de koelkast. Een kachel in de koelkast smelt elke vorst die zich kunnen voordoen in de koelkast lang voordat het ooit verschijnt. Het smelten van de vorst vindt plaats in verschillende stadia in de koelkast. Na het smeltproces dat plaatsvindt met de verwarming, wordt de thermostaat verloofd met de koelkast ingesteld op de juiste koeling temperatuur, waardoor de vorst uit te bouwen.

Het identificeren Specifieke problemen

Het grootste deel van de onderdelen die deel uitmaken van de compressor en verdamper eenheden in de koelkast, bestaande uit thermostaten, de verwarming, condensor, ventilatoren en diverse schakelaars zijn gemakkelijk te identificeren en te vervangen. De truc om het oplossen van de koelkast die continu loopt is voor geluiden en geluiden die zich voordoen en lijken ongebruikelijk om u te luisteren. Een luide lopende koelkast of constant karnen van ijs als het ijs maakt niet is ingeschakeld kan leiden tot problemen met de motoren of compressors die moeten onmiddellijk worden vervangen aan te geven.

Het aanpakken van problemen met een continu draaiende Koelkast

Bijna alle problemen die kunnen worden ontdekt door het oplossen van uw koelkast kan worden opgelost door de meeste elke doe-het-zelver. Die problemen met de koelkast lopen voortdurend die inhoudt dat de spoelen binnen of buiten de koelkast gelegen dient door een professionele reparateur worden behandeld. Dit komt doordat de spoelen het koelmiddel dat gevaarlijk kan zijn bij blootstelling aan per ongeluk tijdens een reparatie bevatten. Als u een probleem met de koelkast of een constante running die lijkt te krijgen steeds erger na verloop van tijd merken, de beste manier om het probleem aan te pakken is om het probleem te isoleren en op te lossen.