het oplossen van een kwikdamp voorschakelapparaat

De kwikdamp ballast is een apparaat dat werkt met kwikdamplampen. Als de lamp niet goed werkt, moet u oplossen om te zien wat er aan de hand met het. Je moet ook om erachter te komen of dit is iets wat je zelf kunt doen. Als je het zelf kunt doen, kan het uw geld en tijd te besparen. Laten we eens een kijkje nemen en zien wat er moet gebeuren om een ​​kwikdamp ballast oplossen nodig heeft.

Er zijn twee verschillende componenten van de kwikdamp voorschakelapparaat en zij de transformator en de condensator. Om te vertellen wanneer ze slecht zijn, moeten ze afzonderlijk worden getest om te achterhalen welke component niet werkt en als het moet worden vervangen of gerepareerd.

de Components

De transformator heeft draden die moeten worden aangesloten te testen. U kunt beginnen met de 120V lood en ga verder met de andere gemarkeerd COM. Ze moeten worden aangesloten op de 120V lijn. Om de uitgangsspanning te meten, moet u degene die gemarkeerd GLB en COM en neem de meting met een voltage meter. Je moet een lezing van 240VAC te krijgen. Als dat niet het lezen je dan de transformator is slecht en moet worden vervangen.

de Transformer

Om de condensator te testen, bevestig deze aan de transformator CAP lood. Meet de spanning van de COM en de condensator lood dat is zwart. Als de condensator blijkt goed te zijn, zult u een lezing van 240VAC te krijgen, maar als de condensator moet worden vervangen dan uw lezing zal slechts 0-2 VAC.

de condensator

De volgende test die u hoeft te doen is om de kwikdamp lamp te testen. Steek de stekker in een stopcontact en neem metingen van de spanning die gaat tussen de condensator lood dat is zwart en de GMO. Dit zal u vertellen of de lamp en de condensator zijn goed. De spanning moet lezen 15 VAC, maar het moet opvoeren om 130VAC binnen 5-10 minuten. Dit geeft aan of de lamp defect is. De spanning moet 240 VAC lezen als de lamp is niet goed en iets met een van de componenten van de kwikdamp ballast werkt niet.

Het testen van de kwikdamplamp

Met de juiste apparatuur, kunt u testen de kwikdamp ballast jezelf. Het is niet een moeilijk proces. Elk van de ballasten anders zal testen. De ballast die boven getest werd is de 100W MV voorschot ballast. De VSA’s komen allemaal in verschillende spanning maten. De handleidingen moet in staat zijn om u te vertellen wat de juiste spanning is voor het model dat u wilt testen. Er zijn gidsen die kunnen helpen met het vinden van de juiste spanningen voor de verschillende maten, als goed. Als u een apparaat niet goed werkt, dan is het tijd om het oplossen van problemen te starten en uit te vinden wat werkt niet goed.