het oplossen van een ontdooiing thermostaat

Het ontdooien thermostaat op uw koelkast is een belangrijk stuk van de uitrusting die je vriezer voorkomt dat deze te koud. Van tijd tot tijd deze apparaten blijkbaar niet en problemen die lekken op de vloer, een warm koelkast gedeelte of een vriesvak die ijsvorming over de rug heeft omvatten veroorzaken. Als een van deze problemen zich voordoen, moet u het ontdooien thermostaat eerst te controleren, met het oog op deze regel in of uit als de oorzaak van het probleem. Problemen met een ontdooiing thermostaat is waarschijnlijk een taak voor de professional, maar als je wilt om een ​​te gaan hebben, dan kunt u, in de veronderstelling dat je over enige basiskennis van hoe koelkasten werken, en kan een aantal eenvoudige ideeën om het testen van uw diepvriezer te volgen.

Als dit is uw probleem, dan moet u onmiddellijk plaats de ontdooiing timer op handmatig ontdooien. Dit zou automatisch leiden tot een opwarming van het vriesvak. Indien echter na 20 minuten de vriezer nog steeds niet begonnen te ontdooien, dan zul je nodig hebt om de achterwand te verwijderen, en kijk naar de thermostaat zelf. Dit moet worden vastgehouden aan de verdamper.

Als Uw vriesvak is Icy

Schakel de stroom uit en verwijder de bedrading van de thermostaat, en sluit ze aan uw ontdooien kachel. Dit moet gemakkelijk worden beheerd als u op zoek bent naar de thermostaat, zal de draden duidelijk zijn. Schakel de vriezer weer aan en wacht 10 pepermuntjes. Na deze tijd, als de vriezer is begonnen te smelten, dan zul je nodig hebt om de thermostaat te controleren, want het is zeker de oorzaak.

Bypass de thermostaat

Je moet de spanning continuïteit van uw thermostaat te controleren met behulp van een multimeter. Sluit uw sondes naar de thermostaat, en zet hem aan. Als de thermostaat heeft een consistente lezen, moet u een Ohm instelling van 0. Iets meer dan dat te zien, en de thermostaat defect is.

controleer Continuïteit

Zodra de thermostaat de ohm-test is mislukt, dan moet u de aansluitingen aan de achterkant te controleren. Wrikken uit de connectoren, met behulp van een paar dunne tang, indien nodig, en verwijder de draden. U kunt controleren of de verbindingen zijn niet aangetast, en ook doorgeven wat papier langs het oppervlak van de connectors, want dit zal ruimen vuil. Hoewel de draden zijn verwijderd, kunt u ze ook onderzoeken op tekenen van schade.

Inspecteer de aansluitingen

Open de thermostaat, en vind het kleine flesje kwik dat de temperatuur meet. Dit kan soms komen niet in de lijn, en zal moeten opnieuw worden ingesteld. Met behulp van uw tang, draai de moer op het kwik schroef totdat de verbinding naar buiten komt. Wanneer dit gebeurt, laat gedurende ongeveer 10 minuten, en zet de moer in de tegenovergestelde richting, totdat de verbinding weer wordt gesloten. Uw kwik flacon moet nu opnieuw worden ingesteld.

Controleer de Temp

Vervang de thermostaat in de vriezer, en test de ontdooi timer opnieuw. Als de vriezer nog steeds niet beginnen te ontdooien, moet u wellicht de thermostaat volledig te vervangen.

Retourneren van de thermostaat