het oplossen van problemen lage flush toilet problemen

Ben je hebt geprobeerd om uw lage flush toilet door te spoelen en vond dat zij weigerde om te werken? Is er een probleem met de watertank vullen en legen geweest? Er zijn allerlei problemen die kunnen optreden bij toiletspoeling problemen veroorzaken, ondanks de eenvoud van het toilet ingewanden. Een grote hoeveelheid van deze problemen zijn zeer eenvoudig te pakken. Vertrouwd zijn met de bewegende delen zal u helpen om problemen met uw wc sanitair op te lossen.

Til het deksel van de tank en zet het op een veilige plek. De handgreep aan de buitenkant die u gebruikt om met spoelen wordt binnenin de tank om een ​​handvat hefboom bevestigd. Dit, op zijn beurt een ketting aan. Als de ketting loskomen van de handgreep hendel wordt voorkomen dat de steel trekken op de keten u flush en dat de rest van het proces te voorkomen. bevestig gewoon de haak door het ‘oog gat’ aan het uiteinde van het handvat hefboom en zet hem weer op zijn plaats met een tang.

handle Problemen oplossen

Als de hendel los Draai het met een rotatie tegen de binnenzijde van de tank. Wees voorzichtig dat u het niet te ver hoeft te scherpen, omdat je de keramische tank kon barsten

Controle van de ballcock

Als het water in het toiletsysteem lijkt te vullen te vroeg of te laat zou kunnen betekenen dat de zuiger of membraan ballcock niet volledig afsluiten. In dat geval kunt u de vlotter arm vlotterbal verder te duwen in het water te buigen. Er zijn 4 basistypen van vlotterschakelaars (of kleppen te vullen) die u in uw wc zou kunnen hebben. Dit zijn de Plunger Fill Valve, Diafragma Fill Valve, Float Cup Vul Valve en Floatless Fill Valve. Vervangende onderdelen moet identiek zijn aan het defecte onderdeel wordt verwijderd.

Constant Water Stroomt

Als je constant water kunt horen die door je wc-systeem kan het zijn dat de ‘tank vaan’ dat is een rubberen stop, is niet correct ingesteld terug de stekker hole. Dit is een beetje als de stekker in een wastafel niet zitten rechts en vervolgens stromend water in de afvoer. Afdicht het water in het reservoir totdat deze wordt gespoeld.

lekkages

Aan de achterkant van het handvat hefboom is een overlooppijp, waaruit komt een vulbuis. Als de toevoerbuis verstopt om welke reden (en dit is inderdaad zeer zeldzaam), kan het sanitaire veroorzaken blijven stromen en start afvoeren overtollig water buiten de tank. Verwijder de buis en schoon uit de aanvoerleiding.

Binnen in de Kom van het toilet

Dit zijn meestal de belangrijkste redenen waarom je wc niet goed zou kunnen uitvoeren. Als er een verstopping kwestie en het water zal niet weglopen uit de kom als je flush, zul je nodig hebt om een ​​zuiger te gebruiken om een ​​vacuüm in de U-bocht van het toilet te creëren. Dit zal effectief leiden tot een lucht terugslag en eventuele blokkades in het leidingwerk.