het oplossen van uw gas terrasverwarming

Gas terrasverwarmers kan nuttig zijn toevoegingen aan yards of buitenruimtes, maar ze zijn ook heel eenvoudig apparaten vanuit een technologisch oogpunt. Hoewel er een aantal specifieke mechanismen waarmee ze kunnen functioneren, algemeen de enige elementen die een gaskachel moet werken zijn moeilijk en brandstof.

Door hun eenvoudige ontwerp, in het zeldzame geval dat een van deze kachels niet goed werkt, de checklist van onderwerpen voor het oplossen van gas patio lampen is ook vrij eenvoudig. De meest voorkomende probleem dat u zult ervaren met een van deze is dat het gewoon niet werken-zult niet afgeven licht of warmte. Hier zijn een aantal fundamentele dingen te controleren en te veranderen voordat het schrijven van uw gas terrasverwarmer af als gebroken.

gas Level

Net als bij andere gastoestellen, een voor de hand liggende reden dat ze niet aan het werk is dat er geen gas. Kijk naar de basis van de kachel en de gasfles. Als het licht in gewicht, kan het leeg zijn, en moet u deze vervangen door een volle.

gas Delivery

Zelfs als je ontdekt dat er nog een kleine hoeveelheid benzine nog in de verwijderde houder een vervanging toch waarschijnlijk noodzakelijk. Een minimale hoeveelheid gas nodig is te allen tijde alleen maar om genoeg druk om de gasbrander te rijden te maken. Dat kleine overgebleven gas kan niet genoeg zijn.

onderwerpen

Met een volle cilinder op zijn plaats, zet het gas, en luister naar de brander een poging om het geluid van het gas aankomen horen.

Als de terrasverwarmer heeft een elektronische ontsteking, zorg ervoor dat er een vonk. Als er een vonk, maar de kachel niet branden, probeer dan met behulp van een aansteker of brandende overdragen aan het gas aan te steken.

Als je nog steeds kan het niet aan het licht, controleren of de volgende onderdelen in orde zijn, zodat u kunt er zeker van het gas maakt het naar de brander.

LET OP: Als het uiteindelijk ontbranden, sta terug als er een flits kan zijn voorbij. Dit is vooral waarschijnlijk als je heb geprobeerd om het gas te steken voor een tijdje geleden dat er een kleine wolk van gas in de buurt van de brander zou kunnen zijn.

Gasregelblok is een connector die verbindt de gastank met de gasleiding om de brander te voeren. Sommige regelgevers een flip schakelaar die de klep in de top van de cilinder verhindert depressie effectief als een “uit” schakelaar. Als je zo’n schakelaar op uw terrasverwarming te vinden, zorg ervoor dat het is ingesteld op de “on” positie.

Het is zeldzaam dat gasleiding zou worden geblokkeerd, maar omdat het een mogelijkheid moet je nog steeds te onderzoeken. Verwijder de gasleiding van de regelaar en de gasinlaat aan de bovenzijde van de kachel. Deze pijp is druk aangebracht en op zijn plaats gehouden door pijpbeugels.

Blaas lucht door de buis om ervoor te zorgen dat het duidelijk is. Ofwel blokkades zullen gratis worden geblazen of de pijp wordt schoon om mee te beginnen zijn.

Demonteer de brander en controleren of er geen blokkades. Controleer ook of de brander openingen correct zijn ingesteld. Onder elke brander een kleine kamer waarin lucht en gas worden gemengd. Zorg ervoor dat alle dat het gas en de luchtinlaten zijn duidelijk. Als u blokkades of opbouw te ontdekken, het reinigen van de brander om deze obstakels te verwijderen.

LET OP: Bij het schoonmaken van de brander, zorg ervoor dat het gas wordt uitgeschakeld, verwijder het gas licht mantel, en lopen pijp schoonmakers door de brander gaten.

De meeste gas terrasverwarmers hebben een bug scherm om insecten die worden aangetrokken door de vlammen weg te houden. Als insect bewaker van uw kachel wordt ook belemmerd, kan de luchtstroom blokkeren en smoren je vlam. Verwijder het scherm en schoon te maken, hetzij door te blazen erop of met een snelle wassen en grondig drogen.

Als uw kachel heeft een waakvlam, kan de thermokoppel hebben gefaald. Het thermokoppel wordt meestal de vorm van een omgekeerde “v” en zit in de vlam van de waakvlam. De temperatuur werkt op het thermokoppel om de gastoevoer naar de brander open te houden. Een goede indicatie dat het thermokoppel heeft afgebroken, is dat het controlelampje gaat uit wanneer u probeert om de verwarming aan te zetten. Thermokoppels zijn direct beschikbaar terrasverwarming onderdelen en meestal uit voorraad leverbaar.

Als u alle controles hebben uitgevoerd en de verwarming nog steeds niet licht, kunt u alle controles meer langzaam en voorzichtig te herhalen of neem uw kachel naar een specialist voor een dienst. Eventuele andere wijzigingen die geen ontsteking problemen met zich meebrengen op uw individuele verwarming is afhankelijk van de fabrikant.