het transplanteren van een magnoliaboom

Kathy diende als programma directeur voor Gateway Greening in Missouri. Kathy heeft ontworpen en ontwikkeld meer dan 100 nationaal erkende gemeenschap tuinieren programma’s voor scholen en vrijwilligers in het hele land. Op dit moment is zij de associate uitgever van de Talbot Spy, die lokaal nieuws covers op de oostelijke oever van Maryland.

Een magnolia boom, afhankelijk van het type, is moeilijk maar niet onmogelijk te verplanten. Voor het beste resultaat, bepalen welk type magnoliaboom u hebt en volg de instructies voor het transplanteren.

Wanneer te verplanten

TIP:.. Onze deskundige tuinieren adviseur, Kathy Bosin voegt daaraan toe: “De twee belangrijkste dingen in verplanten zijn het planten van diepte en water Zorg ervoor dat het nieuwe gat voor uw boom is dezelfde diepte als de oude Vergeet niet om diep water na het transplanteren. ”

Root snoeien van een Boom van de Magnolia

Bladverliezende magnolia’s zijn het best getransplanteerd in de herfst. Sommige soorten magnolia echter zoals schotel magnolia, kunnen worden getransplanteerd bijna elk moment. Onthoud echter dat wortelsnoei moet goed worden gedaan op voorhand van verplanten. Voor het transplanteren van een magnoliaboom in de herfst, moet wortelsnoei worden gedaan de vorige lente. Root snoeien in de herfst tot het volgende voorjaar te transplanteren.

Transplanteren van een Magnolia Tree

Root snoeien is om de groei van de nieuwe feeder wortels in de buurt van de boom te stimuleren. Dit zijn de magnolia wortels die zal worden gegraven met de kluit wanneer de boom wordt getransplanteerd.

Voor algemene planning doeleinden, anticiperen op het snijden van een magnolia kluit 4-6 inches uit, waar de wortels werden gesnoeid de vorige herfst of lente. Ga dan als volgt

Tot slot, vergeet niet dat een magnoliaboom meerdere jaren zal duren om te herstellen van de schok van wordt getransplanteerd. Het kan niet bloeien of lijken te veel te laten groeien in deze tijd. Sommige magnoliaboom rassen kunnen sneller te herstellen.