het verschil tussen metaal en hout boorklauwen

Een klauwplaat is een klem die wordt gebruikt voor het houden van de draaibank draaiend gereedschap bits. U kunt de klauwplaat in een push of een verrekte design. De push-versie is taps en werkt met behulp van een schroefdraad beker. Dit duwt de bit diep in het stopcontact om de klem te maken. De getrokken ontwerp heeft een sectie die is geschroefd aan de achterkant van het werktuig. Dit trekt de boorhouder in krappe door middel van de groeven.

De klauwplaat kan gebruikt worden voor zowel metaal of hout draaibanken. Het is belangrijk om de verschillen tussen hen weten zodat u in staat om de juiste keuze voor u kiest zal zijn. Van de verschillende modellen, de meest populaire is de drie en vier kaak. De grip op de snijgereedschappen en boren is steviger die nodig is voor hardere materialen. Wanneer het denken over de kosten, zal het hout draaibank u minder dan een metalen kosten. Echter, moet u overwegen welke soorten taken die u wilt doen alvorens te beslissen wat je moet kopen.

Draaibank Chuck Informatie

De grootte voor hout boorklauwen is meestal 0,25 “of 0,50”. Echter, kunt u ze vinden in andere maten indien nodig. Deze worden gebruikt om hout te draaien voor een kom, pennen, keu, knuppels, tafelpoten, etc. Door hout draaibanken niet zo stevig, werkt de motor niet bijna net zo krachtig als een metaaldraaibank zijn. Een houten draaibank mag niet worden gebruikt voor materialen die harder zijn dan hout. Wood draaibanken draaien sneller en geen bezuinigingen die zo nauwkeurig METAALDRAAIBANK zijn te maken. Terwijl ze zijn minder duur dan METAALDRAAIBANK ze niet erg goede vervangers te maken.

Informatie over Wood Draaibank Chucks

Metal boorklauwen worden gebruikt voor harde materialen. Een metalen draaibank heeft een veel krachtiger motor dan een houten draaibank. U kunt ook garanderen preciezere delen uit een metalen draaibank. Een metalen draaibank hoeft niet de hand worden gehouden. De tool zelf is opgenomen in de machine die u gebruikt. Een metalen klauwplaat zelf een zwaarder middel in vergelijking met een houten draaibank. Indien nodig kunt u een metalen draaibank gebruiken voor enig hout projecten die je kan hebben.

Informatie over Metal Draaibank Chucks

Bij gebruik van een draaibank, of het metaal of hout, dient veiligheidsbril altijd gedragen. Deze zal helpen uw ogen te beschermen tegen vuil en stof. Je moet nooit handschoenen te dragen bij het gebruik van deze machines als de handschoenen gemakkelijk kunnen verstrikt raken terwijl de machine in gebruik is. Je moet ook nooit dragen loszittende kleding om dezelfde reden. Als je haar lang is, dan moet je het hebben vastgebonden rug, terwijl het gebruik van deze machines. Je moet beschermend schoeisel, bij voorkeur staal-teen laarzen te dragen. Sommige bossen bevatten stoffen die schadelijk zijn voor uw gezondheid. Draag een helm die een gasmasker gebouwd in of een stofmasker heeft. Zorg ervoor dat u grondig te lezen van de handleiding voor deze machine voordat u probeert om het te gebruiken.

Sommige Safety Tips