messing en groef vloeren: hoe je een ratel klem te gebruiken

Bij het leggen van messing en groef vloeren of plafonds, een ratel klem is een zeer nuttig instrument om ervoor te zorgen de verschillende panelen passen zo behaaglijk samen als mogelijk. Volg deze aanwijzingen om een ​​ratel klem effectief te gebruiken om uw tand en groef lambrisering werk af te stemmen.

U kunt ratel klemmen voor de dag van uw gebouw supply centrum te huren wanneer je je tong en groef vloeren te kopen. Koop voldoende shims om 1 voor elke 12 inch van ruimte aan de muur, langs alle 4 de muren van de kamer waar u de messing en groef vloerplanken zal leggen.

Stap 1: Zorg voor Ratchet Klemmen en Shims

Langs elke muur van de kamer waar u het leggen van de tand en groef panelen vloeren, plaatst plastic shims. Deze bieden een smalle spleet tussen de muur en de vloer planken, dus je kunt de ratel klem te plaatsen voor het aanhalen. Nadat de vloer is gelegd, zullen deze schijven dienen als een leidraad voor de plinten rond de kamer te installeren.

Stap 2: Steek Plastic Shims

Installeer meerdere rijen van messing en groef vloerdelen voor het aandraaien. Het wordt aanbevolen de vloerplanken draai elke 12 duim dat vanaf de basiswand wordt gelegd.

Stap 2: Leg Verscheidene Rijen van Floor Boards

Plaats 1 ratel klem voor elke 5 voeten van de muur breedte langs de basis muur. Plaats de lip van de ratel band onder de rand van het eerste bord dat ligt direct naast de basis muur. Lijn elk van de ratel klemmen op deze manier.

Stap 3: Plaats de Ratchet Klemmen

Trek de ratel band uit de houder voor elke ratel klem, totdat het de buitenrand van de meest recent geïnstalleerde board bereikt.

Stap 4: Strek de Ratchet Bands

Til de ratel sectie handvat en zet de lip van de ratel afdeling onder de rand van de buitenste boord. Beveilig elke ratel klem op de boord van een direct na de andere.

Stap 5: Maak de Ratchet Section aan de ultraperifere Board

Stap 6: Draai de Ratchet Handle op de Ratchet Section

Beweeg de ratel handvat naar en van je weg tot aan de band is strak en de platen worden dicht op elkaar gedwongen. Pas een redelijke druk om te voorkomen dat de platen te gesp en pop uit de groeven.

Wanneer de planken hebben zoveel als gewenst is aangescherpt, laat de ratel sectie.

Zodra u een andere 12 inch hebben gelegd tot 18 inches van rabatdelen uit de basiswand, gebruiken de ratel klemmen om de nieuw aangelegde planken te scherpen.

Wanneer u klaar bent met het leggen van messing en groef vloer lambrisering over de hele kamer, voorzichtig oprollen de ratel klem bands en hun lip los te maken van de rand naast de basis muur. Laat de lip niet los terwijl de banden volledig worden uitgebreid en strak ratcheted. Een whiplash-effect kan leiden die ernstig letsel kunnen veroorzaken als de ratel gedeelte van de klem je opvalt.

Stap 7: Laat de Ratchet gedeelte alleen

Stap 8: Leg Meer planken vloer en weer vast

Stap 9: Laat de Ratchet Klemmen