met behulp van antieke kast finish in uw keuken

U kunt verschillende soorten antieke kast afwerking gebruiken om saaie, gekleurd kastdeur oppervlakken te doen herleven. U kunt meer informatie over verschillende manieren om antieke uw keukenkastjes te herstellen en te fleuren hun uiterlijk te leren.

Reinig uw kastdeuren van zo veel vet en vuil mogelijk. Verwijder de kast hardware en verf op een primer op het oppervlak. Schilder de deuren in een lichtere kleur dan voorheen en voeg donkere vlekken rond de gebieden van de deuren die normaal slijtage zou vertonen. Deze gebieden omvatten rond de deurklink, de buitenste en binnenste randen van de deur en bij de scharnieren.

Solliciteer Lichte verf dan Donkere Vlek

Elegantie vlakke deuren toe te voegen, terwijl ze ouder worden met een antieke afwerking, gesneden lengten van 1/2-inch kroonlijst en verstek ze op de hoeken om een ​​verhoogd raam te maken in het midden van elke deur. Bevestig het gieten met brad of afwerken van nagels en verf de deur in een lichte kleur als hierboven. Voeg de donkere vlekken rond de randen van de kroonlijst en nabij de deurklink en scharnieren.

Toepassen Verhoogde Molding en Dark Stain

Crackle afwerking simuleert het droogproces van de verf als het leeftijden. Hoewel het niet een afwerking die past bij alle decors, het kan heel charmant in een landelijke keuken of uw keuken ruimte in het huisje zijn. Reinig en prime het oppervlak van de kastdeuren, en breng de verf kleur die u wilt weergeven via de craquelé. Laat de verf droog vervolgens de craquelé. Tenslotte zet de bovenste verflaag op in een andere kleur dan de eerste basislaag. De laatste laag verf zal direct knetteren als het in contact komt met de craquelé. Je nodig hebt om snel te werken aan de uiteindelijke verflaag te krijgen voordat het craquelé volledig droog is voor het beste effect. Smeer de kastdeuren met duidelijke polyurethaan aan de craquelé lak te beschermen nadat het volledig is opgedroogd.

Solliciteer Crackle Finish

U kunt ook een speciaal ontworpen antieke koppen rechts over uw schoongemaakt kastdeuren. Er is geen noodzaak om prime of zand voor het aanbrengen. Het gaat verder in 3 belangrijke stappen – het glazuur, een vlek, en vervolgens na het schuren, een top coat. Reinig de kastdeuren grondig alle vet en vlekken, en veeg ze te drogen. Verwijder de deurgrepen, maar laat de deuren op de kasten. Meng het glazuur met een kleine hoeveelheid van de vlek voor een subtiele verandering van kleur, met behulp van een medium vlek zoals eik of kersenhout. Voor dramatische veroudering, kies een mahonie of zwarte walnoot formulering vlek. Gebruik een brede kwast op de antieke glazuur te zetten. Breng de glazuur royaal en veeg de overtollige in de gebieden die u wilt originele kleur behouden. Laat meer glazuur in de gebieden die u wilt donkerder worden weergegeven. Laat het glazuur en vlek mix nacht drogen. Schuur het oppervlak lichtjes met 120-korrel fijn schuurpapier, en veeg het schuurstof met een vochtige doek. Breng een laatste laag van duidelijke polyurethaan aan de antieke afwerking te beschermen.

Antieke kast Finish