met behulp van een doos mes: 4 veiligheidstips

Met behulp van een doos mes vastgebonden dozen te openen of gekapt karton is een time saver. Er zijn veiligheid tips voor het gebruik van een correcte, dat wel. Door het volgen van de voorgestelde veiligheid tips die u kunt uzelf en anderen vrij van schade te houden.

Wanneer u een doos mes te gebruiken, het gezicht van het blad van u af en snijd de buurt van uw lichaam. Het kan natuurlijk om te snijden in de richting van jezelf lijken, maar als je slip het mes mikt recht op je af, en kan schade veroorzaken.

Weg gesneden uit Yourself

Vervang een bot mes onmiddellijk. Een bot mes zal ertoe leiden dat u meer druk te gebruiken om door te gaan met de snede. Dit kan ook leiden tot u te glijden en verwondt.

Houd de Blade Sharp

Houd de doos mes gesloten wanneer niet in gebruik. Doe er niet een open mes in je zak. Een open mes in je zak kan schade veroorzaken als je te bereiken in om het te grijpen en pak het verkeerde eind. Een open mes kan ook snijden door middel van een zak en uitvallen.

Houd het Gesloten

Houd de metalen schuif strak genoeg om te voorkomen dat het mes uit heen en weer schuiven tijdens het gebruik. Een losse mes zal niet het werk goed doet.

Draai de Gidsen

Door het gebruik van deze tips, zult u veilig te blijven en snijd vrij tijdens het gebruik van een doos mes.