met behulp van een hogedrukreiniger

De grote schoonmaak ritueel is net zo goed een deel van het seizoen als honkbal, regenbuien en tulpen. De aanpak van de winter-moe thuis exterieurs en yards bedekt met lagen vuil, zout, mos en schimmel is op de top van de lijst voorjaarsschoonmaak to-do, en tijdbesparende tips en efficiënte producten centraal staan. Dat is de reden waarom steeds meer doe-het-zelvers op zoek naar het juiste gereedschap om het werk gemakkelijker te maken en sneller te kiezen hogedrukreinigers te ruimen outdoor vuil.

Hogedrukreinigers weg te wassen vuil in een fractie van de tijd die het met behulp van een traditionele slang, emmer en borstel zou nemen. Wat is een hogedrukreiniger en hoe werkt het? Simpel gezegd, een hogedrukreiniger combineert een elektromotor of een gasmotor met een pomp om een ​​gewone tuinslang om te zetten in een high-powered reinigingsmachine. Een injectie systeem voegt het schoonmaken van oplossingen voor de mix voor nog meer effectieve reiniging actie. Bovendien, verstelbare spuiten toverstokken laten hogedrukreinigers te passen aan verschillende reiniging toepassingen en vaste of roterende borstel kits helpen los hardnekkig vuil.

Bijvoorbeeld, aluminium of vinyl gevelbeplating ziet er beter uit en gaat langer mee als het regelmatig wordt schoongemaakt, maar een gewone tuinslang niet effectief werk te doen, en opstaan ​​op een ladder om het te schrobben met de hand is vermoeiend, tijdrovend en gevaarlijk. Een hogedrukreiniger het voldoet beter, sneller en eenvoudiger en, als gevolg daarvan ook wordt leuk.

Een ander voordeel is de veelheid aan toepassingen voor deze tool. “Huiseigenaren vinden dat als ze eenmaal hun hogedrukreiniger te kopen, het heeft veel meer toepassingen dan ze ooit gedacht, van dousing de hondenkennel aan het schoonmaken van de grasmaaier te stralen de garage vloer”, zegt Lemont. Naar aanleiding van zijn favoriete toepassingen op basis van een januari 2000 consument focusgroep uitgevoerd door Generac Portable producten

The Dirty Dozen: Top 12 Jobs voor een hogedrukreiniger

Dit nuttig artikel werd verstrekt door de gemeenschap lid Christopher Schulteis.