met behulp van een kelder ontvochtiger om de geur en huisstofmijt te verwijderen

Kelder luchtontvochtigers zijn effectief in het verminderen van vocht het zich ophoopt in de gebieden van het huis met weinig ventilatie. Kelders vaak vochtigste van het huis als gevolg van de lage minder luchtstroom, samen met de aanwezigheid van de wasmachine en de boiler. Deze beide apparaten kan bijdragen aan de luchtvochtigheid in een kelder. Een ontvochtiger verwijdert vervolgens het vocht en onaangename geuren vaak geassocieerd met een kelder.

Geur is niet het enige doelwit van een kelder ontvochtiger. Slechte luchtkwaliteit kan worden deels te wijten aan hoge niveaus van stof die microscopisch kleine insecten bekend als huisstofmijt dragen. Een ontvochtiger zuigt de lucht in de kelder via de filter, verwijdert niet alleen vocht, maar ook stof en huisstofmijt.

Kelders vaak ongemakkelijk door het vochtgehalte en de bijbehorende geur verbonden. Een ontvochtiger werkt om die eigenschappen tegen te gaan door het verwijderen van het vocht uit de lucht en het afvoeren van de geur. Het kan ook als een luchtreiniger, verwijderen van stof uit de lucht samen met de microscopische mijten die worden uitgevoerd met het.