met behulp van een koevoet

Als u een collectie van home improvement gereedschappen, dan zul je waarschijnlijk een koevoet ergens in de gereedschapskist. Deze tools worden gebruikt in een groot aantal slopen werk, en kan ook worden gebruikt om stenen te verplaatsen, til drywalls, en doe elke vorm van verwijdering van het werk, waar je nodig hebt om iets van iets anders te trekken.

Kijk naar het deel van de muur die je nodig hebt om uit te pakken. Neem het gebogen uiteinde van de koevoet, en schuif het achter de muur. Het kan nodig zijn om het in te duwen in een hoek, en beweeg vervolgens de hendel rond totdat je de koevoet haaks op de muur. U kunt beginnen met de koevoet evenwijdig aan de wand met de rand van het gebogen uiteinde in het gat in de muur en langzaam bewegen rond totdat deze in de rechter hoekpositie.

Stap 1 – Steek de koevoet

Met het handvat loodrecht op de wand, druk de staaf langzaam rond tot het evenwijdig aan de wand. Je moet rechtop staan ​​met je linker arm tegen de muur, het indrukken van de koevoet van je af. De muur moet dan komen weg, en u kunt de koevoet te verwijderen en plaats deze opnieuw, en herhaal.

Stap 2 – Gebruik de koevoet